一個幻想性問題 ... 援交女孩 , 如果慢慢習慣 , 以至變成享受 , 佢既初體驗應該係點???

收藏  |  訂閱
10  2.3k

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2024-4-8 21:42 發表 查看引用來源

常見是:

1/ 比人脅迫,迫良為娼,加拿大多賭場,呢邊重有欠大耳窿賭債賣身還的人妻。
2/ 比姑爺仔氹,忍辱買身,偶爾會遇到高手忍不住享受一下,以前香港最常見的故事。由低做起,從魚蛋妹做到大富豪。
3/ 比朋輩氹,由淺入深,由按 ...
第一同第三都好似好吸引!😬

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2024-4-8 22:40 發表 查看引用來源
以前有個世侄女,屋企小康之家,但管教嚴,唔比出街,結果同埋同學出去話溫習,結果去左開party,男一邊女一邊果種,再比人拖出露台咀加搓波,再大的,居然回鄉奔喪回程係中山回港識個鬼佬,讀名校,講英文唔係問題,得閒呃酒店食飯,但要上房 ...
之後失身比個鬼佬?

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2024-4-9 14:24 發表 查看引用來源
類似,最後一劑係如常佢除面,肥鬼除佢圍同底,又是咀,不過果次特別的,係窒息吻,吸佢口腔內空氣再加上200磅壓幾十磅,佢暈暈地,比人入,佢話又拍又打又話唔好之類,不如食左飯先,但都入左個頭,之後,要吹笛先比佢走,裙甩褲甩一路走一路著 ...
咁佢都算好彩!即係未比人屌晒入去?

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2024-4-9 15:21 發表 查看引用來源
唔知啦,我只是係佢衣櫃搵到條近乎全血漬的通花底,之後一排再聽佢講呢個故事。。
咁應該破咗處!你又會喺佢衣櫃摷嘢?

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2024-4-9 16:51 發表 查看引用來源
當年好多蚊型公司,住家同公司一齊,睇住佢大, 睇住佢壞,三觀都改埋。
咁有冇食過佢?😉

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2024-4-9 17:12 發表 查看引用來源
佢話:想上佢得2個條件,1係靚仔,1係有錢,所以寧願選來港工幹的肥鬼,但是,佢都係露出狂,我係佢長輩,都可以跌膊露1邊奶樽,明知都唔扶番正,唔知係咪開左竅。 ...
咁有得睇下都好吖!咁佢而家點呀?

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2024-4-9 17:35 發表 查看引用來源
唔知啦,幾十年無見,但果陣成日有提子睇,不同型態,原型靚態,1粒開差的豆,又見過漲到手指尾頭咁,但淡白色。果陣我都血氣方剛,為左呢的景象,捐出好多搭飛機的子孫,仲要成癮,好難先戒左。 ...
咁有冇抽過水?😉

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2024-4-9 17:46 發表 查看引用來源
最頂多拍下膊,試過畫背落個扣,已經喂。。。。其實我想鬆個扣等佢拿手唔成勢,雖然係佢屋企,雖然係校服。
咁大膽!😬

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2024-4-9 18:16 發表 查看引用來源
之前公司無人,傾左好耐,佢初春時期點樣呃亞媽同同學去溫書,實際係開p,比人拖出露台咀,點樣比人非禮 , 係街, 係學校,係巴士, 最後先講鬼佬單野,講到我都慶起,以為抽到水,點知佢話要靚仔或有錢先。。 ...
咁有要求!又蠢唔晒!😬

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2024-4-9 18:48 發表 查看引用來源
點會蠢,紅磡名校架,
不過估唔到果時都算開放!

前往最後回覆