大家覺得最容易食女的職業是⋯⋯

收藏  |  訂閱
35  5.9k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-10 08:37 發表 查看引用來源

都有過, 咩都一樣一半咁啦
時間上一樣一半, 一d 係project 未完一d 係已經做完
行為上一樣一半, 一d 係幫對方口交一d 係同過佢上床
呢啲通常會keep幾耐?

我覺得餐飲都易....同埋有D職業大家好少講....我覺得舞蹈團個D 仲易...仲隱秘....hahaha

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-4-10 08:39 發表 查看引用來源
呢啲通常會keep幾耐?
一次性居多, 有dd 都試過第二次既但基本contract 結束我地都會結束
原本就係貪佢冇手尾嘛, 快餐食完就算

即係公司立場黎講, 自己人搞得掂既野就無謂駛錢搵外援, 個個老細都係咁架啦
揾得外人stay 係度幫手, 就係做d 自己友搞唔掂既野
亦即係話呢d 人士總有d 平時見慣既同事冇, 而且可以impress 到人既經驗知識或者技能
正正就係本宮o既弱點 有本事 + 外表ok + 西裝骨骨, 我特別容易輸o係呢種人手上
有其他 (我d 同事) 一齊, 幾條友o係 conference room 插旗霸住成日仲還好
有d 時候會要條西裝友o係我房坐到正o係我對面做野, 孤男寡女每日十個八個鐘
情況係點可以自己腦補啦

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-10 09:05 發表 查看引用來源

一次性居多, 有dd 都試過第二次既但基本contract 結束我地都會結束
原本就係貪佢冇手尾嘛, 快餐食完就算

即係公司立場黎講, 自己人搞得掂既野就無謂駛錢搵外援, 個個老細都係咁架啦
揾得外人stay 係度幫手, 就 ...
咁對方冇提出再做咩?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-4-10 09:14 發表 查看引用來源
咁對方冇提出再做咩?😉
冇啦,
(好彩冇 )

我自己猜嘛, 去得client office 做野做到底褲都除埋, 呢d 人本身實係玩家
既然係玩家總知道多少規距卦?

就算唔係咁, 我俾呢d 人o既contact 就係公司張卡片, 卡片上email 係公司, 電話號碼係公司,
連手機號碼sim card 都係公司o既, 一路都係兩部電話兩個號碼, 私人果個只俾自己熟人, 公司果個甚至唔帶返屋企添
俾多個膽佢都唔敢打黎公司約炮吧

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-10 09:43 發表 查看引用來源

冇啦,
(好彩冇 )

我自己猜嘛, 去得client office 做野做到底褲都除埋, 呢d 人本身實係玩家
既然係玩家總知道多少規距卦?

就算唔係咁, 我俾呢d 人o既contact 就係公司張卡片, 卡片上email 係公司, 電話號碼 ...
咁蛇蛇咁正,冇理由唔番食架喎!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-4-10 09:47 發表 查看引用來源
咁蛇蛇咁正,冇理由唔番食架喎!😉
其實d 友咁樣先係識做囉

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 9/4/2024 21:19 發表 查看引用來源
我喺呢度講了髮型師的故事,不過其實仲有好多職業都會因為工作關係好容易接觸女性,大家講講自己嘅經歷,溝人或者俾人溝都可以。
我想到的是攝影師,健身教練⋯⋯等等,之前好似有一個按摩師喺呢度講一啲女人搵佢按邪骨的故事, ...
呢啲話題好有趣,唔同嘅職業真係會接觸好多唔同類型嘅人。

工程都有好多女仔,尤其是設計同物管界别,真係非常之多。

有睇開阿星故仔都知道,阿星除咗係一個不解風情嘅工程佬之外,仲係一個催眠治療師同埋一個生涯規劃導師。你問阿星點樣平衡三個工作?是咁的法官閣下,呢個係秘密,總之阿星喺三份工作入面都識到好多唔同類型嘅人,有男有女,有同行亦有客户。

如果話三份工作好似冇乜共通之處,阿星會話俾你知,有冇共通之處其實真係好閒;不過其實係有嘅,呢個亦都係阿星嘅强項。

三個工種入面,阿星比較喜歡催眠治療師,催眠治療師接觸嘅人面最廣闊,女性客户多,轉介嘅亦都大多係女性。當然,阿星並唔係餓到係女都啱,而且要維持良好專業形象,做生意嘛,錢同女人邊樣重要?梗係專業形象啦,仲問?

客户係唔會掂嘅,除非治療完成之後變咗朋友……………………😬

我好多年前經常要去夜總會應酬,同媽咪熟咗後就溝埋佢

引用:
原帖由 thierry88 於 2024-4-10 13:11 發表 查看引用來源
我好多年前經常要去夜總會應酬,同媽咪熟咗後就溝埋佢
果啲媽咪係咪好正?

前往最後回覆