大家覺得最容易食女的職業是⋯⋯

收藏  |  訂閱
35  5.9k

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2024-4-9 21:19 發表 查看引用來源
我喺呢度講了髮型師的故事,不過其實仲有好多職業都會因為工作關係好容易接觸女性,大家講講自己嘅經歷,溝人或者俾人溝都可以。
我想到的是攝影師,健身教練⋯⋯等等,之前好似有一個按摩師喺呢度講一啲女人搵佢按邪骨的故事, ...
其中我覺得有D學術又或有趣既"師"其實都易。
我接觸過又其中有份教過既射擊教練,咖啡師,泰拳手,都勁多女學生學,而且身體接觸多,當中有文靜有好動,要有下文其實只係睇想唔想。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-4-10 14:44 發表 查看引用來源

其中我覺得有D學術又或有趣既"師"其實都易。
我接觸過又其中有份教過既射擊教練,咖啡師,泰拳手,都勁多女學生學,而且身體接觸多,當中有文靜有好動,要有下文其實只係睇想唔想。 ...
教拳先多埋身肉博,尤其而家以為健身X拳等如真打,又或者健身MMA係地下大長碌,

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2024-4-9 21:19 發表 查看引用來源
我喺呢度講了髮型師的故事,不過其實仲有好多職業都會因為工作關係好容易接觸女性,大家講講自己嘅經歷,溝人或者俾人溝都可以。
我想到的是攝影師,健身教練⋯⋯等等,之前好似有一個按摩師喺呢度講一啲女人搵佢按邪骨的故事, ...
我業餘鍾意影相,都會識到一D model仔,女大學生和學生妹。而呢D女仔又會介紹一D女仔比我識,就係咁樣識咗好多質素唔錯嘅女仔。

但係其中一人經歷係好特別,有次經過尖咀,啱係放學時間,我見到一個樣靚身材正嘅學生妹行緊過黎,真係忍唔住望咗佢好多次,佢竟然對我笑,仲同我講你望乜野呀?係用挑逗嘅語氣,佢之所以咁大膽,因為佢有個女同學响一齊,我差D比佢呢個舉動唔識反應,我就話你好靚,想同你影相,响街講咗一陣,就一齊去咗M記,比平時我幫人影嘅相佢睇,就係咁慢慢攪店咗,佢果時讀中五。

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2024-4-10 16:54 發表 查看引用來源

我業餘鍾意影相,都會識到一D model仔,女大學生和學生妹。而呢D女仔又會介紹一D女仔比我識,就係咁樣識咗好多質素唔錯嘅女仔。

但係其中一人經歷係好特別,有次經過尖咀,啱係放學時間,我見到一個樣靚身材正嘅學生妹行緊過黎 ...
攪掂的意思係。。

喺我嚟講係髮型師
因為後生嗰陣曾經比髮型師食過

引用:
原帖由 sim888 於 2024-4-10 17:06 發表 查看引用來源
喺我嚟講係髮型師
因為後生嗰陣曾經比髮型師食過
其實係佢食你定你食佢?😆

回覆 26# 樓上吉仔 的帖子

好耐之前,嗰陣時我未結婚仲同緊第二個男朋友一齊。

有一次去剪髮,個髮型師幾靚仔! 講嘢又好笑!
之後咪交換電話囉! 過咗幾日去打電話去公司約我。
仲揸車嚟接我放工添
跟住去食飯,食完飯返上車,佢突然攬咗嚟錫。
仲慢慢解開我啲衫鈕,然後.............
之後佢仲帶咗返佢屋企,當時去阿爸阿媽喺度,帶咗我入房再嚟多次!

後來佢都同佢一齊一段時間,但每次去搵我都係搞嘢,冇耐之後就冇搵我!

同條友一齊嗰陣,男朋友想搞我,我都冇畀佢搞,最多同佢打飛機就算。

之後條友冇搵我,我亦同我男朋友分咗手(當時我發現佢出面有女)

冇幾耐就識咗而家我老公

引用:
原帖由 sim888 於 2024-4-10 17:20 發表 查看引用來源
好耐之前,嗰陣時我未結婚仲同緊第二個男朋友一齊。

有一次去剪髮,個髮型師幾靚仔! 講嘢又好笑!
之後咪交換電話囉! 過咗幾日去打電話去公司約我。
仲揸車嚟接我放工添
跟住去食飯,食完飯返上車,佢突然攬咗嚟錫。
仲慢慢解開 ...
點解反而男朋友唔俾佢搞?

回覆 28# licklickson 的帖子

我認為淨係可以同一個人發生關係

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2024-4-10 17:05 發表 查看引用來源
攪掂的意思係。。
食左啦😋

前往最後回覆