大家覺得最容易食女的職業是⋯⋯

收藏  |  訂閱
8  5.9k

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2024-4-9 21:21 發表 查看引用來源
地盤女科文
個個當佢係公主
總有一個會食到條女
咁男多女少肯定吃香啦!

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-10 08:07 發表 查看引用來源

只講經歷其他野唔評論

我接觸過o既係 IT contractor, HR consultant, project manager 之類o既西裝友
有對方主動, 亦有部份主動o既係本宮
都係成個合作項目進行左7-8成之後, 已經熟晒好似自己原本同事咁會邊 ...
咁呢啲係做完個project先搞嘢定未完已經搞?😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-10 08:37 發表 查看引用來源

都有過, 咩都一樣一半咁啦
時間上一樣一半, 一d 係project 未完一d 係已經做完
行為上一樣一半, 一d 係幫對方口交一d 係同過佢上床
呢啲通常會keep幾耐?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-10 09:05 發表 查看引用來源

一次性居多, 有dd 都試過第二次既但基本contract 結束我地都會結束
原本就係貪佢冇手尾嘛, 快餐食完就算

即係公司立場黎講, 自己人搞得掂既野就無謂駛錢搵外援, 個個老細都係咁架啦
揾得外人stay 係度幫手, 就 ...
咁對方冇提出再做咩?😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-10 09:43 發表 查看引用來源

冇啦,
(好彩冇 )

我自己猜嘛, 去得client office 做野做到底褲都除埋, 呢d 人本身實係玩家
既然係玩家總知道多少規距卦?

就算唔係咁, 我俾呢d 人o既contact 就係公司張卡片, 卡片上email 係公司, 電話號碼 ...
咁蛇蛇咁正,冇理由唔番食架喎!😉

引用:
原帖由 thierry88 於 2024-4-10 13:11 發表 查看引用來源
我好多年前經常要去夜總會應酬,同媽咪熟咗後就溝埋佢
果啲媽咪係咪好正?

引用:
原帖由 sim888 於 2024-4-10 17:20 發表 查看引用來源
好耐之前,嗰陣時我未結婚仲同緊第二個男朋友一齊。

有一次去剪髮,個髮型師幾靚仔! 講嘢又好笑!
之後咪交換電話囉! 過咗幾日去打電話去公司約我。
仲揸車嚟接我放工添
跟住去食飯,食完飯返上車,佢突然攬咗嚟錫。
仲慢慢解開 ...
點解反而男朋友唔俾佢搞?

引用:
原帖由 sim888 於 2024-4-10 17:26 發表 查看引用來源
我認為淨係可以同一個人發生關係
咁點解係個髪型師而唔係自己男朋友?😂

引用:
原帖由 sim888 於 2024-4-11 08:15 發表 查看引用來源
不過算啦!
唔係因為佢,我都唔會識得我老公。
亦唔會有而家咁幸福嘅生活!
我應該多謝佢!
佢介紹你老公你識?

前往最後回覆