上一頁下一頁
發新話題

有冇師姐師妹女士們可以俾吓意見?

收藏  |  訂閱
60  5.3k

引用:
原帖由 Virgin201 於 2024-4-10 14:35 發表 查看引用來源
最錫人哋老婆🤣
😂 😂

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-4-10 14:39 發表 查看引用來源

好奇定鹹濕?
可能好奇你既反應

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-4-10 11:39 發表 查看引用來源
我同我老婆有個人妻friend大家未生小朋友之前會成日約佢2公婆上我哋到打牌。人妻friend有肉地,大波,會講鹹嘢。

通常都係我老婆同佢老公負責分籌碼,我就會攞啲牌倒出嚟,等緊分籌碼嗰陣我同個人妻friend都冇嘢做所以我就 ...
你冇講最重要果樣喎,就係你會有乜反應?

1/ 可能只是朋友妻想tease你,或者試探你有冇興趣⋯⋯
2/ 可能你朋友是綠帽控,想老婆比人玩選好朋友安全一點,即是他默許佢老婆同你⋯⋯

3/ 可能你朋友一對想玩換妻,甚至可能佢老公已經靜雞雞搞掂了夫人,派老婆出馬引你加入⋯⋯試想一下你同佢老婆上緊床佢哋走入嚟你能不能拒絕?

4/ 當然可能純屬誤會,佢老婆不小心同不知避忌。

你希望是那一個?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-4-10 13:48 發表 查看引用來源

咁我諗我可能要改名 😂
咁又唔洗嘅, 就算有其他女人, 只要你最錫係老婆都得架🤭, 冇衝突啵😜

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-4-10 14:36 發表 查看引用來源

咁佢次次點完我之後確實又真係望都冇望過我喎,好似若無其事咁繼續打牌,所以開頭1/2次我都真係以為咁啱唔覺意,但係因為之後陸續都有發生,所以我先會喺到諗佢究竟咩心態 😂 ...
冇其他悉奴就唔好諗多左,否則朋友都冇埋

或者,趁得你同佢, 講笑咁問佢,你掂到我下體,試下有咩反應。

BTW, 如果佢真係勾你,你又受勾嗎?

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2024-4-10 19:06 發表 查看引用來源
2/ 可能你朋友是綠帽控,想老婆比人玩選好朋友安全一點,即是他默許佢老婆同你⋯⋯

3/ 可能你朋友一對想玩換妻,甚至可能佢老公已經靜雞雞搞掂了夫人,派老婆出馬引你加 ...
我希望係.....你

引用:
原帖由 熟女mandy 於 2024-4-10 16:00 發表 查看引用來源

你冇講最重要果樣喎,就係你會有乜反應?
咁又冇乜特別反應嘅,不過有時一班friend飲嘢我都唔弱,抽返佢水囉

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-4-10 22:35 發表 查看引用來源

咁又冇乜特別反應嘅,不過有時一班friend飲嘢我都唔弱,抽返佢水囉
點抽法?

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2024-4-10 19:06 發表 查看引用來源

3/ 可能你朋友一對想玩換妻,甚至可能佢老公已經靜雞雞搞掂了夫人,派老婆出馬引你加 ...
咁我當然希望係2啦 😁

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆