上一頁下一頁
發新話題

有冇師姐師妹女士們可以俾吓意見?

收藏  |  訂閱
60  5.3k

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2024-4-10 19:06 發表 查看引用來源
1/ 可能只是朋友妻想tease你,或者試探你有冇興趣⋯⋯
2/ 可能你朋友是綠帽控,想老婆比人玩選好朋友安全一點,即是他默許佢老婆同你⋯⋯

3/ 可能你朋友一對想玩換妻,甚至可能佢老公已經靜雞雞搞掂了夫人,派老婆出馬引你加 ...
---------

第一點, tease 左咁多年仲未停, 呢位朋友妻真有毅力 相信亦係一個能做大事o既人

第二點, 唔排除有咁o既可能性, 但如果係真的話對方老公果邊點都應該有少少signal

第三點呢, 同上

第四點, 似係又似唔係, 唔識講

---------

跟住落黎再講講第三點, 唔知樓主同你自己老婆關係又如何先?
再搵次機會約打牌, 時間盡量安排係夜晚, 如果你屋企有多餘空間(比如書房客房)就更perfect
冇o既話都得, 讓間房俾佢地你同你老婆做一晚廳長, 效果可能更好都唔出奇
多打幾圈, 然後以太夜以由將佢地couple 留係度過夜, 你同你老婆趕在人地未訓之前做做愛做的運動
故意要俾佢地聽到d 呻吟聲或者淫語, 睇吓人地之後有咩反應

同一個行為話唔定可以搵出埋第二點o既答案

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-11 07:06 發表 查看引用來源

---------

第一點, tease 左咁多年仲未停, 呢位朋友妻真有毅力 相信亦係一個能做大事o既人

第二點, 唔排除有咁o既可能性, 但如果係真的話對方老公果邊點都應該有少少signal

第三點呢, 同上

第四點, 似係 ...
會唔會變左4人同場但唔交換開始。。

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2024-4-11 09:05 發表 查看引用來源
會唔會變左4人同場但唔交換開始。。
唔敢拍心口, 亦唔係好想拍因為再拍幾下真係乜都平晒架啦

但絕對有咁既可能性

當年我地個六人組就係咁樣開始, 就係同場但始終冇交換過

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-4-10 11:39 發表 查看引用來源
我同我老婆有個人妻friend大家未生小朋友之前會成日約佢2公婆上我哋到打牌。人妻friend有肉地,大波,會講鹹嘢。

通常都係我老婆同佢老公負責分籌碼,我就會攞啲牌倒出嚟,等緊分籌碼嗰陣我同個人妻friend都冇嘢做所以我就 ...
師兄 搵個機會同條女 係個單獨空間 撩下佢 睇下佢有心定冇意

真係羨慕師兄有呢啲煩惱
如果真係搞得成記住黎分享吓😁

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-11 09:26 發表 查看引用來源

但絕對有咁既可能性

六人組即係三pair?

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-4-11 09:51 發表 查看引用來源
六人組即係三pair?
Correct, 三pair, 由情侶玩到結晒婚, 到其中一pair 升呢做左爸爸媽媽, 之後就冇再玩啦

一個時代o既終結

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-11 09:26 發表 查看引用來源

但絕對有咁既可能性

你唔介意露出?

引用:
原帖由 happy0567 於 2024-4-11 09:40 發表 查看引用來源
真係羨慕師兄有呢啲煩惱
如果真係搞得成記住黎分享吓😁
我反而幾欣賞呢土的曖昧。。。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-11 10:19 發表 查看引用來源

Correct, 三pair, 由情侶玩到結晒婚, 到其中一pair 升呢做左爸爸媽媽, 之後就冇再玩啦

一個時代o既終結
冇諗過交換?😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆