上一頁下一頁
發新話題

有冇師姐師妹女士們可以俾吓意見?

收藏  |  訂閱
60  5.3k

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2024-4-11 10:34 發表 查看引用來源
你唔介意露出?
呢五個人面前 OK

每個人都目睹過另外五個人既全相 and/ or 淫樣, 玩過truth or dare 知道晒所有人d 陰暗面或者特別喜好
一齊去過旅行同一屋簷下住過, 換衫沖涼去廁所訓覺做愛求其掩一掩埋度門就算
一男沖涼另外一女 (或者相反) 衝入去痾個尿都見怪不怪
有自覺同尊重就得囉, 眼看手勿動, 性愛畫面絕唔會偷拍

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-11 07:06 發表 查看引用來源

---------

第一點, tease 左咁多年仲未停, 呢位朋友妻真有毅力 相信亦係一個能做大事o既人

第二點, 唔排除有咁o既可能性, 但如果係真的話對方老公果邊點都應該有少少signal

第三點呢, 同上

第四點, 似係 ...
其實我諗大家都可能諗多咗 😂
佢老公不知幾緊張個老婆,有時我哋一班人唱K飲嘢佢老婆同緊一班人玩嗰陣佢老公會成日眼望望,驚死啲仔黐得太埋咁,所以佢老公絕對冇綠色傾向啦。我純粹係覺得個人妻friend鹹濕啫,事關我除咗人妻friend之外冇遇過鹹濕嘅女人,所以先想聽吓大家女士們嘅見解,冇諗過會扯到換妻咁誇 😂 😂

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2024-4-11 09:31 發表 查看引用來源
師兄 搵個機會同條女 係個單獨空間 撩下佢 睇下佢有心定冇意
其實我試過,佢有枝酒喺我到未飲晒,我吹水咁講話揾日上嚟飲埋佢,佢話佢老公未必會想為咗飲酒而撇甩個女。我話咁你自己出嚟囉,之後佢唔show我 😂
所以我覺得佢 真真係純粹鹹濕而唔係想出軌

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-4-11 13:13 發表 查看引用來源

其實我試過,佢有枝酒喺我到未飲晒,我吹水咁講話揾日上嚟飲埋佢,佢話佢老公未必會想為咗飲酒而撇甩個女。我話咁你自己出嚟囉,之後佢唔show我 😂
所以我覺得佢 真真係純粹鹹濕而唔係想出軌 ...
可能怕醜呢!😬

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-11 11:34 發表 查看引用來源

呢五個人面前 OK

每個人都目睹過另外五個人既全相 and/ or 淫樣, 玩過truth or dare 知道晒所有人d 陰暗面或者特別喜好
一齊去過旅行同一屋簷下住過, 換衫沖涼去廁所訓覺做愛求其掩一掩埋度門就算
一男沖涼另外 ...
有人熟落到,有聚會就會全天體,不論有無做愛,因為衣服就是人的隔膜,既然關係如此,打開天窗說亮話。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-4-11 13:07 發表 查看引用來源

佢老公不知幾緊張個老婆,有時我哋一班人唱K飲嘢佢老婆同緊一班人玩嗰陣佢老公會成日眼望望,驚死啲仔黐得太埋咁,所以佢老公絕對冇綠色傾向啦。我純粹係覺得個人妻friend鹹濕啫,事關我除咗 ...
可能老公監視得嚴,搵的野玩下過手癮。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-4-11 13:07 發表 查看引用來源

佢老公不知幾緊張個老婆,有時我哋一班人唱K飲嘢佢老婆同緊一班人玩嗰陣佢老公會成日眼望望,驚死啲仔黐得太埋咁,所以佢老公絕對冇綠色傾向啦。我純粹係覺得個人妻friend鹹濕啫,事關我除咗 ...
咁你自己俾人非禮左咁多年, 自己有咩感受?
想唔想佢繼續?

如果你想, 版入面既一切就當冇睇過啦
如果唔想, 本宮可以教你: 人地差既可能就係一個closure
下次再約打牌, 你再企返果個位, 做返一樣既野, 佢再一次'唔小心'掂到你啫啫,
你即刻拉開褲鏈, 拎條 j 出黎正好擺o係枱邊俾佢一次睇個夠摸個夠
應該就唔會再有下次啦

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-11 14:23 發表 查看引用來源

咁你自己俾人非禮左咁多年, 自己有咩感受?
想唔想佢繼續?

如果你想, 版入面既一切就當冇睇過啦
如果唔想, 本宮可以教你: 人地差既可能就係一個closure
下次再約打牌, 你再企返果個位, 做返一樣既野, 佢再一次' ...
仲要亨到張枱國國聲,睇佢點反應?

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2024-4-11 13:53 發表 查看引用來源
有人熟落到,有聚會就會全天體,不論有無做愛,因為衣服就是人的隔膜,既然關係如此,打開天窗說亮話。
其實你o岩架... 裸有時候唔一定等於色情但色情一定要全裸

我地呢幾位人士可以話係最最最好既好朋友, 差在未曾燒黃紙結拜
互相之間可以話係完全信任囉, 開心野好既野固然隨時講得
不如意甚至瘀到爆既野亦都唔介意坐係大廳咁多人面前拎出黎講
幾條友之間可以話基本係冇秘密

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2024-4-11 14:25 發表 查看引用來源
仲要亨到張枱國國聲,睇佢點反應?
哈哈哈哈如果係我, 已經垂涎左一條 j 咁多年終於見到佢真面目
仲要係一個可以用黎亨枱既狀態, 我會飛身撲埋去張開口...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆