上一頁下一頁
發新話題

有冇師姐師妹女士們可以俾吓意見?

收藏  |  訂閱
60  5.3k

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-4-11 13:13 發表 查看引用來源

其實我試過,佢有枝酒喺我到未飲晒,我吹水咁講話揾日上嚟飲埋佢,佢話佢老公未必會想為咗飲酒而撇甩個女。我話咁你自己出嚟囉,之後佢唔show我 😂
所以我覺得佢 真真係純粹鹹濕而唔係想出軌 ...
要同老公申請 佢又掂會想咁做比老公知
佢老公唔知道情況下 咁就有可能發生

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-11 14:50 發表 查看引用來源

其實你o岩架... 裸有時候唔一定等於色情但色情一定要全裸

我地呢幾位人士可以話係最最最好既好朋友, 差在未曾燒黃紙結拜
互相之間可以話係完全信任囉, 開心野好既野固然隨時講得
不如意甚至瘀到爆既野亦都唔 ...
以前香港有個天體團體架,見面聚會就除,有室內有戶外,成員各行各業都有。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-11 14:52 發表 查看引用來源

哈哈哈哈如果係我, 已經垂涎左一條 j 咁多年終於見到佢真面目
仲要係一個可以用黎亨枱既狀態, 我會飛身撲埋去張開口...
你係要求長定要求硬,定係要有尿壓味?

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2024-4-11 15:19 發表 查看引用來源
要同老公申請 佢又掂會想咁做比老公知
佢老公唔知道情況下 咁就有可能發生
萬一飲大左,真是做埋女主角。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-4-10 13:48 發表 查看引用來源

咁我諗我可能要改名 😂
錫自己老婆唔代表唔可以錫人地老婆😆

我又順便講下,之前有個人妻又係好似樓主個個咁,有意無意咁掂到我下面,但我又淆底唔敢進一步,因為佢係我老婆d朋友,我驚開左口會家變

呢個我又好認同🐍🐍講,如果對方想有下一步嘅話,你俾少少signal佢,佢就會比好多多嘢你,你就會好清楚咁睇到佢係咪有心。
或者攪吓佢只係想玩9你,並吾係想勾引你都吾定
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-10 14:22 發表 查看引用來源

屌....

講開先講, 並唔係要教你傷害你老婆
如果人妻係我, 如果我有心勾引一個男人, 我係會借故掂到佢d 敏感部位o既
關鍵係掂o既同時或者shortly after, 我會啤實佢觀察佢有咩反應, 然後再睇下一步點做
如 ...

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2024-4-11 15:26 發表 查看引用來源
你係要求長定要求硬,定係要有尿壓味?
都要晒得唔得 😋

其實重中之重應該係人囉,對個人有feel,咩野怪味都可以ignore

引用:
原帖由 faifai12345 於 2024-4-11 18:45 發表 查看引用來源
我又順便講下,之前有個人妻又係好似樓主個個咁,有意無意咁掂到我下面,但我又淆底唔敢進一步,因為佢係我老婆d朋友,我驚開左口會家變
唔洗開口,係動作題

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-11 19:27 發表 查看引用來源

都要晒得唔得 😋

其實重中之重應該係人囉,對個人有feel,咩野怪味都可以ignore
果然,人咀合一,

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆