故地佐敦華豐大廈

收藏  |  訂閱
16  4.5k

引用:
原帖由 Neumann 於 2024-4-14 15:47 發表 查看引用來源

當年呢版重係喺香討時,有幾位網友將佢吹捧到上天。我喺佢重係喺禮基大廈時幫襯過一次,佢說我做前列腺按摩,我聽完佢簡介之後推咗佢,叫佢做普通推油按摩,結果一試,功夫一般。

要樣冇樣,要身材冇身材,功夫又一般,後來畀佢用前 ...
咁你都好遠古時期喎,我就差啲啲試到佢既手勢,嗰次佢已經搬咗去石門,約咗佢點知突然有事去唔到,都差唔多去到樓下咁劑。

回覆 11# Morden-stage 的帖子

我在這裏曾經有一個算是奇遇。 撳鐘仔,開門是一個40歲以上的女人。我當然拒絕,轉身走人。 佢嗌住我,用鎖匙開隔離房門。 屋內有個約廿歲的女子。仲著住校服,當然like 啦。

引用:
原帖由 MCAU77 於 2024-4-17 21:48 發表 查看引用來源
我在這裏曾經有一個算是奇遇。 撳鐘仔,開門是一個40歲以上的女人。我當然拒絕,轉身走人。 佢嗌住我,用鎖匙開隔離房門。 屋內有個約廿歲的女子。仲著住校服,當然like 啦。 ...
廿歲仲著住校服??

引用:
原帖由 newbc 於 2024-4-15 14:44 發表 查看引用來源
三劍俠兄,真係好耐無見你出鋪啦,唔知引唔引到炳文兄現身呢?😆
而家都少咗去揾新嘢玩,所以少咗出鋪,呢度已經冇乜包膠可爬了😅

引用:
原帖由 荷蘭三劍俠 於 2024-4-19 02:08 AM 發表 查看引用來源

而家都少咗去揾新嘢玩,所以少咗出鋪,呢度已經冇乜包膠可爬了😅
我都係噉話。

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2024-4-18 00:40 發表 查看引用來源

廿歲仲著住校服??
其實年齡真係好難估。我曾經做過查身份證的工作。但工作不忘娛樂,嘗試估啲女的年齡, 超過一半都估唔中

引用:
原帖由 荷蘭三劍俠 於 2024-4-19 02:08 發表 查看引用來源

想當年(單身寡佬)師兄的賽後描述最 生鬼. 玩完要急去公廁洗面洗口

前往最後回覆