乜原來咁多人食過人妻架

收藏  |  訂閱
36  15.4k

點解會覺得搞人妻可以唔帶袋?玩還玩安全措施係要做足,雖然多數keep到一段時間自自然就會唔用🤭

引用:
原帖由 canadafai 於 2024-4-11 19:38 發表 查看引用來源
喜歡食人妻的一羣有個名叫泡良族,即係話泡良家婦女,貪佢哋乾淨,不像妓女一樣怕性病,可以唔用套,而且佢哋有丈夫家庭,佢哋自己都驚俾人知,玩完唔會上身。 ...
咁你又會唔會諗, 我做得人地老婆都可以同你上床, 你未必係我既第一個?
我可能冇你想像之中一樣咁乾淨?
出面happy 完將病毒帶返屋企不管係男係女一樣大有人在?
我同你講關於我既情況時, 我其實可能呃緊你? 你以為係你食我, 其實你自己先係獵物?
我同我老公可能係各自各精彩果種, 佢同n 個女人上過床, 間中其實都仲有同我上床, 我俾得你唔用套因為我本來就唔用套, 佢係唔知幾多個女人之中其中一個唔知惹左d 咩返黎俾左我, 然後我再惹埋你一份?
其實我作為一個淫妻早就知道你地d 心態, 即係你上面講果堆, 又其實我垂涎你既身體比你垂涎我更嚴重, 所以扮良家婦女引你落搭?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 12/4/2024 09:40 發表 查看引用來源

咁你又會唔會諗, 我做得人地老婆都可以同你上床, 你未必係我既第一個?
我同你講關於我既情況時, 我其實可能呃緊你? 你以為係 ...
哈!阿蛇講得好精彩😬

引用:
原帖由 faifai12345 於 2024-4-11 18:29 發表 查看引用來源
其實係咪大部分人妻都唔鐘意戴套,我見好多師兄師姐都係咁講架
師兄,唔好太.......天真,唔好意思,唔好太單純,即你諗住有個純情人妻等你開發,好正好索好怕羞,白白淨無性病俾你lead住玩?
網上講自己係性超人都可以,實情暗啞低付出幾多有幾多個講。

人妻唔戴套,好醜好肥老公唔返屋企佢仲餓過你應該大把呢D食,俾你你都未必食,有保養有要求索靚正人妻大把但難度9.9既仲要唔戴套唔知課金幾多同要花幾多時間仲未必食得到更大有人妻在。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-12 09:40 發表 查看引用來源

我同你講關於我既情況時, 我其實可能呃緊你? 你以為係 ...
好呀, 嚟引我啦, 引我啦,我未試過呀,  哈哈

食完, 上佢屋企無套入, 但都係怕怕唔敢內射

引用:
原帖由 ravenyou 於 2024-4-12 08:42 發表 查看引用來源
食完, 上佢屋企無套入, 但都係怕怕唔敢內射
唔怕有病反而怕搞大佢個肚唔內射好似嘥啲喎?

多年前經常和人妻同事出差, 有次晚上食飯後在酒店酒吧飲多後出事了, 第一次是冇用套, 之後都冇用

引用:
原帖由 canadafai 於 2024-4-12 22:59 發表 查看引用來源

唔怕有病反而怕搞大佢個肚唔內射好似嘥啲喎?
同意,  如果人妻接受, 用套/唔內射真係好嘥.

回覆 12# 蛇貴妃 的帖子

蛇貴妃果然係高手😂

前往最後回覆