小弟聽講過 , 好多 熟女+小鮮肉 都會咁 ...

收藏  |  訂閱
29  8.2k

引用:
原帖由 cc19880910 於 2024-4-16 09:18 發表 查看引用來源

我自己老婆都係,佢識我之前啲男朋友都係阿叔阿伯
咁你係咪阿叔阿伯?

引用:
原帖由 平衡生活 於 2024-4-16 14:41 發表 查看引用來源

咁你係咪阿叔阿伯?
我當然唔係😅

引用:
原帖由 canadafai 於 2024-4-14 21:00 發表 查看引用來源
這樣開房的時候比較沒有那麼礙眼,一家人住在一個房間理所當然。
其實計番前廿年,女士們會唔會提防青春期的相熟男仔已經有性慾,但是廿年後又可以拖住出街。有無人食到姐姐級,姨姨級。

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2024-4-16 16:11 發表 查看引用來源
其實計番前廿年,女士們會唔會提防青春期的相熟男仔已經有性慾
作為一個淫婦, 簡單直接既答案係 "唔會"

相反仲會貪玩咁去引誘人, 或者叫做派吓福利俾人, 想要既就只不過係睇到人地唔好意思又尷尬既反應

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-17 08:22 發表 查看引用來源

相反仲會貪玩咁去引誘人, 或者叫做派吓福利俾人, 想要既就只不過係睇到人地唔好意思又尷尬既反應
有你呢位女長輩真是前世修得同船渡。

我青春期就係成日俾阿姨引誘🤭
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-17 08:22 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 Virgin201 於 2024-4-17 19:40 發表 查看引用來源
我青春期就係成日俾阿姨引誘🤭
你就好,有專人教授。親果個定生保的姨姨?

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2024-4-17 13:52 發表 查看引用來源
有你呢位女長輩真是前世修得同船渡。
稍為大人幾年啫, 駛唔駛叫長輩咁老呀

不過咁講, 同細過自己既男人上床 (其實都有過一兩次) 果種 AV感係更強囉我覺得
即係男人味冇錯係比唔上大過自己既人, 但經驗不足既little boy, 相對黎講接觸過淫婦既機會較少吧
係佢面前/ 同佢做一d 佢覺得你未必肯做既行為, 佢果個反應其實係幾搞笑

引用:
原帖由 代北集團 於 2024-4-14 13:21 發表 查看引用來源
熟女+小鮮肉 既關係 E+唔算咩禁忌 , 尤其唔係結婚為前題 , 只係拍下散拖打下炮既就更多 ,
但好難阻止人講三講四 , 或者至少望多兩眼 ...

熟女+小鮮肉 外出拍拖/去旅行 , 為左方便會認作母子
唸唸下 , 日頭係街外母 ...
似...?

https://miSS

親嗰個🤭
引用:
原帖由 hqkwtang 於 2024-4-18 15:12 發表 查看引用來源
你就好,有專人教授。親果個定生保的姨姨?

前往最後回覆