問題

收藏  |  訂閱
12  1.7k

問題

年齡真是一個問題嗎

你指男女之間的年齡差距?

男就可能有女就未必
睇下你點睇

引用:
原帖由 billyieong 於 2024-4-17 18:49 發表 查看引用來源
年齡真是一個問題嗎
錢可以解決呢個問題

引用:
原帖由 billyieong 於 2024-4-17 18:49 發表 查看引用來源
年齡真是一個問題嗎
年齡真係好大問題..............咁係關於咩問題?

引用:
年齡真是一個問題嗎
好一個無限幻想既問題,年齡真係一個問題。
我會假設你問點溝大姐姐,當年我小伙子一名有活力又健談,佢比我大,有好感都唔敢發展佢亦怕人閑話,就係因為年齡問題,最後當然成事。

* (外國讀書時佢係太空人人妻我係學生)

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-4-18 11:33 發表 查看引用來源

好一個無限幻想既問題,年齡真係一個問題。
我會假設你問點溝大姐姐,當年我小伙子一名有活力又健談,佢比我大,有好感都唔敢發展佢亦怕人閑話,就係因為年齡問題,最後當然成事。

* (外國讀書時佢係太空人人妻我係學生) ...
你都是幫人攝時間唧,唔係拍拖,當年好多女太空人係外國出事,個老公又係大陸搵到小紅,各有各偷偷摸摸啦,男人以為女太空人要湊仔無可能攪3攪4,女的唔出去,男的可以上門。

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2024-4-18 15:09 發表 查看引用來源
你都是幫人攝時間唧,唔係拍拖,當年好多女太空人係外國出事,個老公又係大陸搵到小紅,各有各偷偷摸摸啦,男人以為女太空人要湊仔無可能攪3攪4,女的唔出去,男的可以上門。 ...
師兄,果時邊會諗拍拖定攝時間架,呢個唔係問題既問題,而且而家個問題係回應緊樓主喎。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-4-18 15:39 發表 查看引用來源

師兄,果時邊會諗拍拖定攝時間架,呢個唔係問題既問題,而且而家個問題係回應緊樓主喎。
唔唔一好,年齢唔一定係問題,視乎相差幾多,同埋身體狀況,例如提款機咁,比條女瞓係度都無本事收伏啦。以前公司樓上有個亞伯感嘆話,教我地後生的,有得用就用多少少,唔好好似我咁淨係用黎屙尿,

引用:
年齡真是一個問題嗎
你想講女人大年紀定男人大年紀先?

前往最後回覆