上一頁下一頁
發新話題

想問下兄弟們 ... 大家中學雞果陣點目及野架??? ^.^

收藏  |  訂閱
59  6.1k

想問下兄弟們 ... 大家中學雞果陣點目及野架??? ^.^

講明在先 , 今次旨在比大家回顧一下年少輕狂 , 並唔提倡不法行為 ^.^"

講真 , 大家中學雞果陣有邊個唔係精蟲上腦???
不過目及裙底應該大家都唔敢 ,
目及心口 ... 中學果陣 D女子校服件件都高領 ,
目及條毛咩??? ^.^"

所以我地當時會睇下囡囡背脊 ... 透 BRA帶 ^.^

再激進一點 , 就目及袖口 ...
以前夏季校服袖口好知 , 我成日唔小心望到野

引用:
原帖由 代北集團 於 2024-4-20 10:15 發表 查看引用來源
講明在先 , 今次旨在比大家回顧一下年少輕狂 , 並唔提倡不法行為 ^.^"

目及條毛咩??? ^.^ ...
中學真係好難昅,個個女同學就算大熱天時都著晒冷衫,唯一昅到嘅都係上pe堂,啲女同學會換晒又短又窄嘅 pe褲時,以當時嚟講,算係好正

校內有泳池,雖然男女生不會同時段上課,但換埸果陣點都會目及到d野

引用:
原帖由 代北集團 於 2024-4-20 10:15 發表 查看引用來源

記得嗰陣時返學嘅時間好難睇到嘢,通常係同啲女同學出去玩(佢哋着便服嘅時候)先至多啲嘢睇

引用:

我地係男校,只有F6,F7,有女學生同埋女教師,佢地課室係2樓,有幾危都是沖上一層樓梯,或慢慢貼牆行,最令人唔明係女教師,明知日日有人及都當唔知,最多慢慢行或貼牆行,梗係有幾條友係樓梯底望上去。

回覆 1# 代北集團 的帖子

中學女同学都穿打底排球褲、袖口就昅到胸圍啦!樓梯底都有人𥄫嘢,不過無嘢好睇!

你地學校啲學生好乖?我學校啲女仔(包括我)最少都改短到膝頭上10cm

反而冬季校服有驚喜
冬季要打呔 去到中二三都仲有啲女同學唔識打呔 成日專登整散佢條呔幫佢打返嘅時候順便抽下水🤭

咁妳都算好合群😂😂😂,但吸引到男同學嗎?

引用:
原帖由 bettermelatte 於 2024-4-21 22:44 發表 查看引用來源
你地學校啲學生好乖?我學校啲女仔(包括我)最少都改短到膝頭上10cm
妳都好合群下,但吸引到男同學嗎?

引用:

女同學著夏季校服同埋上睇肉堂,學校旅行同埋運動會,仲有一齊去camping,去女同學屋企玩 都有好多野睇!

讀中4或以上嘅時候,女同學約16~18歲,對波漲卜卜,白色連身裙校服又修腰,只係睇女同學嘅身材已經硬晒,白色裙又透,好多時都可以睇到入面個bra,有D女同學仲著粉紅色bra,更現形,引死人!有D女同學鍾意蹺腳坐,咁就露埋少少白雪雪大髀,都好Q正!

上睇肉堂同運動會就唔駛講,一定多野睇,女生系著超短窄身排球褲,露晒成隻大髀出黎,見倒佢地坐响地下M字腳咁擘開腳,而夏天熱到流晒汗,上身件白T濕Q晒,bra帶又現形,正爆!

仲有果D再講...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆