上一頁下一頁
發新話題

想問下兄弟們 ... 大家中學雞果陣點目及野架??? ^.^

收藏  |  訂閱
59  6.1k

其實女孩子都會對男同學評頭品足   
邊個毛多 = 性慾強
PE 堂著既現代褲有時候睇到下面有幾大抽
有人話抽過男同學水有人話唔知咩時候邊個男同學掂到過佢個胸etc

同時亦會評價其他女同學囉 (主要係當時不在場/ 其他路過既人)
例如邊個波大, 邊個對腳靚etc , 邊個咩野性格以後會有幾淫/ 多仔媾/ 會媾仔/ 破左處未等等

有時候當你o係學校, 見到三幾個女仔圍埋一個堆, 聽唔清楚佢地up 乜但間唔中爆出 kakaka 咁既笑聲
一半以上既可能性我地就係講緊上述果d 話題

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-23 06:43 發表 查看引用來源
邊個毛多 = 性慾強
有人話抽過男同學水有人話唔知咩時候邊個男同學掂到過佢個胸etc

同時亦會評價其他女同學囉 (主要係當時不在場/  ...
咁早已經咁開放!😬

落雨天就最正,任你昅

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-4-23 07:54 發表 查看引用來源
咁早已經咁開放!😬
Yes & No 啦, 都係好奇同多口
剛踏入青春期, 對異性身體產生興趣, 想知道究竟係咩一回事呢d 並唔係男性既專利
同埋由於冇經驗, 對一個咩都唔知既人黎講係咩野都有可能成立, 所以幻想天馬行空既程度可以遠遠超越破處之後既男女

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-23 08:58 發表 查看引用來源

Yes & No 啦, 都係好奇同多口
剛踏入青春期, 對異性身體產生興趣, 想知道究竟係咩一回事呢d 並唔係男性既專利
同埋由於冇經驗, 對一個咩都唔知既人黎講係咩野都有可能成立, 所以幻想天馬行空既程度可以遠遠超越破 ...
咁都係!咁有冇啲有性經驗嘅女同學分享下?😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-23 06:43 發表 查看引用來源
邊個毛多 = 性慾強

試過俾班女同學玩,放學坐巴士喺上層我坐緊窗口位,有五個女同學其中一個坐側邊兩個坐前面兩個坐後面,跟住佢哋幾個喺度不停講點樣同自己條仔扑嘢。

伸利:嗰陣時仲係單身處男🤦‍♂️

引用:
原帖由 cc19880910 於 2024-4-23 09:17 發表 查看引用來源

試過俾班女同學玩,放學坐巴士喺上層我坐緊窗口位,有五個女同學其中一個坐側邊兩個坐前面兩個坐後面,跟住佢哋幾個喺度不停講點樣同自己條仔扑嘢。

伸利:嗰陣時仲係單身處男🤦‍♂️ ...
姐姐教你呀下

引用:
邊個毛多 = 性慾強

唔出奇,早幾十年聽過世侄女的戰績,真是嚇到唔敢生女,初春乍,青春期都剛開始。

有冇聽過新法書院同聖路加書院,果陣好多放學後去做魚旦妹,佢地返學任你昅

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2024-4-23 09:39 發表 查看引用來源
唔出奇,早幾十年聽過世侄女的戰績,真是嚇到唔敢生女,初春乍,青春期都剛開始。
又係一個有趣既話題啦
做人仔女果陣, 每個人都想放縱, 都想隨便食人地個仔女
到自己做父母之後, 就諸多限制唔想自己果個咁易俾人食

但如果俾著我有個女既話, 我會教導佢正確既性知識, 唔係要佢造福同我冇血緣關係既男人,
而係增加佢以後同伴侶和諧幸福既可能性
正確性知識指既當然唔係男性陰莖"放入"女性陰道然後射精然後受孕然後誕生下一代呢d 咁既廢話

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆