上一頁下一頁
發新話題

想問下兄弟們 ... 大家中學雞果陣點目及野架??? ^.^

收藏  |  訂閱
59  6.0k

引用:
原帖由 代北集團 於 2024-4-20 10:15 發表 查看引用來源
講明在先 , 今次旨在比大家回顧一下年少輕狂 , 並唔提倡不法行為 ^.^"

講真 , 大家中學雞果陣有邊個唔係精蟲上腦???
不過目及裙底應該大家都唔敢 ,
目及心口 ... 中學果陣 D女子校服件件都高領 ,
目及條毛咩??? ^.^ ...
師兄,其實中學生望女仔使咩昅,明望架嘛?
佢望你時你望佢,除非你想睇佢走光遮。
但走光又有咩好睇?我記得以前上PE,男生打波女生係游水,佢地既一件頭泳衣,包住屁股,再校裙,外觀上成條黑色底底咁,但就係咁樣包,你可以幻想佢係黑色內褲,但其實.......無咩遐想可言。
反而有時見大波既,就會望到成班仔講,嘩,佢有無36D呢?到個女生拍拖,就會問條仔食左未,係唔係真係大波。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-4-23 13:04 發表 查看引用來源

師兄,其實中學生望女仔使咩昅,明望架嘛?
佢望你時你望佢,除非你想睇佢走光遮。
但走光又有咩好睇?我記得以前上PE,男生打波女生係游水,佢地既一件頭泳衣,包住屁股,再校裙,外觀上成條黑色底底咁,但就係咁樣包,你可以幻想佢係黑 ...
十幾歲細路女, 真係有咁多 36D? 點解我未見過架

不過咁樣囉, 男仔們既講法, 越大波越好, 成日講話揸人個波 (果陣係唔會有人話要舔要啜, 只有係揸)
同時間女仔們既角度, 就係話除非你有8寸長, 否則收爹咪咁多要求 (同樣地, 見識唔多, 覺得長=大, 亦唔知道太大只會令自己受罪 )

引用:
原帖由 thierry88 於 2024-4-23 12:22 發表 查看引用來源
有冇聽過新法書院同聖路加書院,果陣好多放學後去做魚旦妹,佢地返學任你昅
有舊同事讀新法,佢話唔係出面講到咁壞。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-23 12:27 發表 查看引用來源

又係一個有趣既話題啦
做人仔女果陣, 每個人都想放縱, 都想隨便食人地個仔女
到自己做父母之後, 就諸多限制唔想自己果個咁易俾人食

但如果俾著我有個女既話, 我會教導佢正確既性知識, 唔係要佢造福同我冇血 ...
你的觀感相當正確,不過我聽到的係,佢只是係佢身上做動作,而個女仔係“年青”得滯,無感覺,但又用呢個方式去“交友”。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-23 13:40 發表 查看引用來源

不過咁樣囉, 男仔們既講法, 越大波越好, 成日講話揸人個波 (果陣係唔會有人話要舔要啜, 只有係揸)
同時間女仔們既角度, 就係話除非你有8寸長, 否則收爹咪咁多要求 ...
我係男仔,不過唔like大波妹,我鍾意32B~33C嘅波,最大都係like到33C,當然腰嘅比例都要好,先至正,腰圍最好不超過24吋。我由中學開始已經對女同學D身材好有興趣研究,因為睇得日本妹寫真太多,會留意佢地嘅三圍😋

引用:
原帖由 cc19880910 於 2024-4-21 09:04 發表 查看引用來源

記得嗰陣時返學嘅時間好難睇到嘢,通常係同啲女同學出去玩(佢哋着便服嘅時候)先至多啲嘢睇
唔只著便服,我試過暑假上靚女女同學屋企,見佢著住好單薄嘅家居服,上身着吊帶背心,好明顯見倒入面冇戴bra,下身著超短真理褲,坐响sofa,走晒光連底褲都睇埋!

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-23 13:40 發表 查看引用來源

同時間女仔們既角度, 就係話除非你有8寸長, 否則收爹咪咁多要求 ...
36D我估又未必有,但真係好好身材,點解知,果個女生係學校泳隊,真係著住件老土既一件頭都睇得出好身材,而佢男友又係校隊,每次水運會就一定係風頭躉。(最記得事後佢地係有上床,成班麻甩仔問個男既個女生正唔正,感覺超低能但勁搞笑。)

我果時身邊有人拍拖,但我本人又唔係好興,可能我鐘意運動,所以講識女生其實唔難,因為佢地好鐘意黎打氣,我地足球校隊,又或籃球有比賽,佢地例必黎睇,咁昅乜鬼,擺明睇女生都得啦,而且果時好興打完波就去食野,感情就好快好好。但我中學其實係同Miss有曖昧,所以更無點樣昅女同學。

回覆 19# thierry88 的帖子

新法妹唔系外界想得咁開放,当然个别放学後去做鱼蛋妹間间学校都有。

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2024-4-23 14:51 發表 查看引用來源

唔只著便服,我試過暑假上靚女女同學屋企,見佢著住好單薄嘅家居服,上身着吊帶背心,好明顯見倒入面冇戴bra,下身著超短真理褲,坐响sofa,走晒光連底褲都睇埋! ...
咁跟住。。。。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-4-23 14:57 發表 查看引用來源

36D我估又未必有,但真係好好身材,點解知,果個女生係學校泳隊,真係著住件老土既一件頭都睇得出好身材,而佢男友又係校隊,每次水運會就一定係風頭躉。(最記得事後佢地係有上床,成班麻甩仔問個男既個女生正唔正,感覺超低能但勁 ...
嘩,又是姐姐控,我都想,但人地jet左我。你成功嗎?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆