上一頁下一頁
發新話題

想問下兄弟們 ... 大家中學雞果陣點目及野架??? ^.^

收藏  |  訂閱
59  6.1k

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2024-4-23 16:13 發表 查看引用來源
咁跟住。。。。
果日系有女同學一齊去,所以只好視姦,同埋有入浴室摷佢D 底褲同bra黎打J😋

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2024-4-23 16:20 發表 查看引用來源
果日系有女同學一齊去,所以只好視姦,同埋有入浴室摷佢D 底褲同bra黎打J😋
有其他女性朋友同場,個戒心都鬆少少,同埋係自己屋企,又鬆少少。

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2024-4-23 16:20 發表 查看引用來源
幾多吋,咩級數?

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2024-4-23 16:15 發表 查看引用來源
嘩,又是姐姐控,我都想,但人地jet左我。你成功嗎?
當年就成功啦,但我又無果種成就解鎖既feel,反而當年我都真係鐘意左Miss既。
但後黎我都有同女同學拍拖既,所以我都一樣係女生都會望,HAHA.......
並非單一姐姐控。

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2024-4-23 16:31 發表 查看引用來源
幾多吋,咩級數?
32B,呢個年紀非常之唔錯,唔怪得佢著校服,對波睇起上黍漲卜卜😋

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-4-23 16:53 發表 查看引用來源

當年就成功啦,但我又無果種成就解鎖既feel,反而當年我都真係鐘意左Miss既。
但後黎我都有同女同學拍拖既,所以我都一樣係女生都會望,HAHA.......
並非單一姐姐控。 ...
姐姐大你幾多歲?插入果種徵服感,加上成年女人的味力,係你腰下嬌喘,真筆墨難以形容。

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2024-4-23 17:09 發表 查看引用來源

32B,呢個年紀非常之唔算,唔怪得佢著校服,對波睇起上黍漲卜卜😋
問你方幾啦不如,公仔褲定超市牌褲?

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2024-4-23 17:15 發表 查看引用來源
問你方幾啦不如,公仔褲定超市牌褲?
Form 5 啦,條底系純白有蝴蝶結响中間,bra就系幻帶,有蝴蝶結响中間冇鋼線承托個類型😋

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2024-4-23 16:30 發表 查看引用來源
有其他女性朋友同場,個戒心都鬆少少,同埋係自己屋企,又鬆少少。
係呀,我都見過唔少次,去女仔屋企,佢地响屋企著家居服冇乜戒心,好多時唔知情咁走晒光,呢D先至正!

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2024-4-23 18:03 發表 查看引用來源

Form 5 啦,條底系純白有蝴蝶結响中間,bra就系幻帶,有蝴蝶結响中間冇鋼線承托個類型😋
如果低少少年班仲正,方塊都注重溫書考試,無咁分心,當然,你分心佢唔分心先有畫面比你睇到。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆