上一頁下一頁
發新話題

想問下兄弟們 ... 大家中學雞果陣點目及野架??? ^.^

收藏  |  訂閱
59  6.1k

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2024-4-23 17:14 發表 查看引用來源
姐姐大你幾多歲?插入果種徵服感,加上成年女人的味力,係你腰下嬌喘,真筆墨難以形容。
佢剛畢業做第一年Miss,我就中學生。
師兄,果時唔會覺得食姐姐既,通常食同齡而自豪既多。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-4-24 07:28 發表 查看引用來源

佢剛畢業做第一年Miss,我就中學生。
師兄,果時唔會覺得食姐姐既,通常食同齡而自豪既多。
我地方些粉果班友溝實習。

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2024-4-24 10:39 發表 查看引用來源
我地方些粉果班友溝實習。
溝唔溝到?

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-4-24 10:40 發表 查看引用來源
溝唔溝到?
唔知人地,實習同方些粉差幾年,如果留過班仲差得少,

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2024-4-24 11:02 發表 查看引用來源
唔知人地,實習同方些粉差幾年,如果留過班仲差得少,
如果成功都應該幾有滿足感!

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2024-4-23 18:06 發表 查看引用來源

係呀,我都見過唔少次,去女仔屋企,佢地响屋企著家居服冇乜戒心,好多時唔知情咁走晒光,呢D先至正!
未經人事嘛! 點會諗咁多戒心唔戒心, 況且老實講中學全日制,
唔計訓著覺果十個八個鐘既話真係對住同學仲多過對自己父母
覺得已經對人好了解而且又仲係求學階段, 唔會諗到有發生咩野事既可能囉
同學上黎自己屋企, 背心短褲開門俾人真係好閒

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-24 11:47 發表 查看引用來源

未經人事嘛! 點會諗咁多戒心唔戒心, 況且老實講中學全日制,
唔計訓著覺果十個八個鐘既話真係對住同學仲多過對自己父母
覺得已經對人好了解而且又仲係求學階段, 唔會諗到有發生咩野事既可能囉
同學上黎自己屋 ...
咁又著冷衫?

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2024-4-24 12:23 發表 查看引用來源
咁又著冷衫?
呢樣冇我份
著冷衫係怕胸大尷尬, 但胸大呢樣野自小就唔關我事囉!

反而幾個男同學會笠冷背心就真!
因為佢地恤衫冇校徽

哦..... 原來無胸所以先修練技術,明喇
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-24 12:37 發表 查看引用來源

呢樣冇我份
著冷衫係怕胸大尷尬, 但胸大呢樣野自小就唔關我事囉!

反而幾個男同學會笠冷背心就真!
因為佢地恤衫冇校徽

當年有個男同學係游泳港隊,水運會好似佢嘅表演場地咁,自由式接力落後領先隊伍半個塘,追得番之餘仲要贏幾個身位,好屈機
引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-4-23 14:57 發表 查看引用來源

36D我估又未必有,但真係好好身材,點解知,果個女生係學校泳隊,真係著住件老土既一件頭都睇得出好身材,而佢男友又係校隊,每次水運會就一定係風頭躉。(最記得事後佢地係有上床,成班麻甩仔問個男既個女生正唔正,感覺超低能但勁 ...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆