上一頁下一頁
發新話題

想問下兄弟們 ... 大家中學雞果陣點目及野架??? ^.^

收藏  |  訂閱
59  6.1k

引用:
原帖由 tommy414 於 2024-4-24 13:02 發表 查看引用來源
哦..... 原來無胸所以先修練技術,明喇

高級少少我地叫做 differentiation
同自己弱項去硬碰人地既強項只會輸得一敗塗地
要脫穎而出, 就要創造自己既優勢, 傳統經濟學話俾我地知, demand 係由 supply 帶動
supply 出黎既野恰當自然有人追捧

但係好少公司做到supply帶動demand,通常只係後追 demand 形成後嘅 supply
不過我欣賞你創造自己嘅強項,不過你帶動咗乜野demand先
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-24 13:34 發表 查看引用來源

要脫穎而出, 就要創造自己既優勢, 傳統經濟學話俾我地知, demand 係由 supply 帶動
supply 出黎既野恰當自然有人追捧 ...

另外除咗differentiation,有無 integration?
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-24 13:34 發表 查看引用來源

supply 出黎既野恰當自然有人追捧 ...

引用:
原帖由 tommy414 於 2024-4-24 13:54 發表 查看引用來源
但係好少公司做到supply帶動demand,通常只係後追 demand 形成後嘅 supply
不過我欣賞你創造自己嘅強項,不過你帶動咗乜野demand先

冇錯, 就係因為少, 所以成功做到既人/ 公司先至發過豬頭嘛!

帶動左d 咩demand 呀
主要係口舌服務囉 早年逼自己第一, 唔好要求男友沖完涼先幫人口交
第二精液一定要吞, 搞完野一定要再幫人含, 多少都要吞一d
第三唔得怕尷尬或者覺得對方有怪辟, 冇大波波俾人玩就俾對腳人玩
要摸要啜要瀨要唧腳板, 幾痕都忍住任佢做佢想做既事
第四 -淨係同現任先有- 就係 sm, 難得佢樂此不疲, 多d 主動提出可以俾佢玩
幾乎每次前戲時我地都有用籐條o架

人地怕腥怕污糟怕痕怕痛, 我就調返轉叫自己一定要接受呢d 玩意
令對方習慣左之後好難再搵到另一個equivalent 既對手

蛇蛇果然夠知己知彼,不過呢,有時候新鮮感會凌駕所提供嘅服務🤣🤣🤣🤣
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-24 14:50 發表 查看引用來源

冇錯, 就係因為少, 所以成功做到既人/ 公司先至發過豬頭嘛!

帶動左d 咩demand 呀
主要係口舌服務囉 早年逼自己第一, 唔好要求男友沖完涼先幫人口交
第二精液一定要吞, 搞完野一定要再幫人含, 多少都要吞一d  ...

下,乜唔係要短到見柚皮架咩?實在太過份喇
引用:
原帖由 bettermelatte 於 2024-4-21 22:44 發表 查看引用來源
你地學校啲學生好乖?我學校啲女仔(包括我)最少都改短到膝頭上10cm

引用:
原帖由 tommy414 於 2024-4-24 15:15 發表 查看引用來源
蛇蛇果然夠知己知彼,不過呢,有時候新鮮感會凌駕所提供嘅服務🤣🤣🤣🤣

你講得一d 都冇錯, 於是就要探討埋日常生活囉
肉體上既野嘛, 做愛又好俾人含又好, 我覺得感覺上其實亦唔會差太遠卦
剩低既好可能就係你對果個人本身係咩感覺, 人地令你見到面就覺得煩, 又或者同佢講多兩句都覺得晒氣既,
咁樣仲何談想同佢親密呢?

身為男人,認真答你兩句:
1)做愛同含,唔同女人當然唔同啦,技巧/呻吟聲/樣貌/身材彈性,甚至乎體溫帶出嚟嘅感受,同你講差唔多都只係tum你高興
2)另外男人有時候為咗避免麻煩,係會去同麻煩嘅女友/老婆親密,因為你表現出唔想搞佢會令到自己更麻煩
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-26 10:00 發表 查看引用來源

你講得一d 都冇錯, 於是就要探討埋日常生活囉
肉體上既野嘛, 做愛又好俾人含又好, 我覺得感覺上其實亦唔會差太遠卦
剩低既好可能就係你對果個人本身係咩感覺, 人地令你見到面就覺得煩, 又或者同佢講多兩句都覺得 ...

引用:
原帖由 代北集團 於 2024-4-20 10:15 發表 查看引用來源
講明在先 , 今次旨在比大家回顧一下年少輕狂 , 並唔提倡不法行為 ^.^"

講真 , 大家中學雞果陣有邊個唔係精蟲上腦???
不過目及裙底應該大家都唔敢 ,
目及心口 ... 中學果陣 D女子校服件件都高領 ,
目及條毛咩??? ^.^ ...
中學只有樓梯底,小學見過有條友用鏡仔,即場比幾個受害人發現媽差。

引用:
原帖由 tommy414 於 2024-4-26 12:09 發表 查看引用來源
身為男人,認真答你兩句:
1)做愛同含,唔同女人當然唔同啦,技巧/呻吟聲/樣貌/身材彈性,甚至乎體溫帶出嚟嘅感受,同你講差唔多都只係tum你高興
2)另外男人有時候為咗避免麻煩,係會去同麻煩嘅女友/老婆親密,因為你表現出唔想搞佢會 ...
1) 做愛講唔埋啦, 但口交其實我係知道既 事關有人係咁同我講過, 吸煙同非吸煙女士幫同一個對象含既時候感覺上既差異
吸煙女既口腔相對黎講比較粗糙, 磨擦感覺比較明顯, 較快會有想射既感覺囉

2) 冇意見, 希望唔會出現並唔需要明白!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆