想問下兄弟們 ... 大家中學雞果陣點目及野架??? ^.^

收藏  |  訂閱
9  6.4k

其實女孩子都會對男同學評頭品足   
邊個毛多 = 性慾強
PE 堂著既現代褲有時候睇到下面有幾大抽
有人話抽過男同學水有人話唔知咩時候邊個男同學掂到過佢個胸etc

同時亦會評價其他女同學囉 (主要係當時不在場/ 其他路過既人)
例如邊個波大, 邊個對腳靚etc , 邊個咩野性格以後會有幾淫/ 多仔媾/ 會媾仔/ 破左處未等等

有時候當你o係學校, 見到三幾個女仔圍埋一個堆, 聽唔清楚佢地up 乜但間唔中爆出 kakaka 咁既笑聲
一半以上既可能性我地就係講緊上述果d 話題

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-4-23 07:54 發表 查看引用來源
咁早已經咁開放!😬
Yes & No 啦, 都係好奇同多口
剛踏入青春期, 對異性身體產生興趣, 想知道究竟係咩一回事呢d 並唔係男性既專利
同埋由於冇經驗, 對一個咩都唔知既人黎講係咩野都有可能成立, 所以幻想天馬行空既程度可以遠遠超越破處之後既男女

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2024-4-23 09:39 發表 查看引用來源
唔出奇,早幾十年聽過世侄女的戰績,真是嚇到唔敢生女,初春乍,青春期都剛開始。
又係一個有趣既話題啦
做人仔女果陣, 每個人都想放縱, 都想隨便食人地個仔女
到自己做父母之後, 就諸多限制唔想自己果個咁易俾人食

但如果俾著我有個女既話, 我會教導佢正確既性知識, 唔係要佢造福同我冇血緣關係既男人,
而係增加佢以後同伴侶和諧幸福既可能性
正確性知識指既當然唔係男性陰莖"放入"女性陰道然後射精然後受孕然後誕生下一代呢d 咁既廢話

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-4-23 13:04 發表 查看引用來源

師兄,其實中學生望女仔使咩昅,明望架嘛?
佢望你時你望佢,除非你想睇佢走光遮。
但走光又有咩好睇?我記得以前上PE,男生打波女生係游水,佢地既一件頭泳衣,包住屁股,再校裙,外觀上成條黑色底底咁,但就係咁樣包,你可以幻想佢係黑 ...
十幾歲細路女, 真係有咁多 36D? 點解我未見過架

不過咁樣囉, 男仔們既講法, 越大波越好, 成日講話揸人個波 (果陣係唔會有人話要舔要啜, 只有係揸)
同時間女仔們既角度, 就係話除非你有8寸長, 否則收爹咪咁多要求 (同樣地, 見識唔多, 覺得長=大, 亦唔知道太大只會令自己受罪 )

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2024-4-23 18:06 發表 查看引用來源

係呀,我都見過唔少次,去女仔屋企,佢地响屋企著家居服冇乜戒心,好多時唔知情咁走晒光,呢D先至正!
未經人事嘛! 點會諗咁多戒心唔戒心, 況且老實講中學全日制,
唔計訓著覺果十個八個鐘既話真係對住同學仲多過對自己父母
覺得已經對人好了解而且又仲係求學階段, 唔會諗到有發生咩野事既可能囉
同學上黎自己屋企, 背心短褲開門俾人真係好閒

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2024-4-24 12:23 發表 查看引用來源
咁又著冷衫?
呢樣冇我份
著冷衫係怕胸大尷尬, 但胸大呢樣野自小就唔關我事囉!

反而幾個男同學會笠冷背心就真!
因為佢地恤衫冇校徽

引用:
原帖由 tommy414 於 2024-4-24 13:02 發表 查看引用來源
哦..... 原來無胸所以先修練技術,明喇

高級少少我地叫做 differentiation
同自己弱項去硬碰人地既強項只會輸得一敗塗地
要脫穎而出, 就要創造自己既優勢, 傳統經濟學話俾我地知, demand 係由 supply 帶動
supply 出黎既野恰當自然有人追捧

引用:
原帖由 tommy414 於 2024-4-24 13:54 發表 查看引用來源
但係好少公司做到supply帶動demand,通常只係後追 demand 形成後嘅 supply
不過我欣賞你創造自己嘅強項,不過你帶動咗乜野demand先

冇錯, 就係因為少, 所以成功做到既人/ 公司先至發過豬頭嘛!

帶動左d 咩demand 呀
主要係口舌服務囉 早年逼自己第一, 唔好要求男友沖完涼先幫人口交
第二精液一定要吞, 搞完野一定要再幫人含, 多少都要吞一d
第三唔得怕尷尬或者覺得對方有怪辟, 冇大波波俾人玩就俾對腳人玩
要摸要啜要瀨要唧腳板, 幾痕都忍住任佢做佢想做既事
第四 -淨係同現任先有- 就係 sm, 難得佢樂此不疲, 多d 主動提出可以俾佢玩
幾乎每次前戲時我地都有用籐條o架

人地怕腥怕污糟怕痕怕痛, 我就調返轉叫自己一定要接受呢d 玩意
令對方習慣左之後好難再搵到另一個equivalent 既對手

引用:
原帖由 tommy414 於 2024-4-24 15:15 發表 查看引用來源
蛇蛇果然夠知己知彼,不過呢,有時候新鮮感會凌駕所提供嘅服務🤣🤣🤣🤣

你講得一d 都冇錯, 於是就要探討埋日常生活囉
肉體上既野嘛, 做愛又好俾人含又好, 我覺得感覺上其實亦唔會差太遠卦
剩低既好可能就係你對果個人本身係咩感覺, 人地令你見到面就覺得煩, 又或者同佢講多兩句都覺得晒氣既,
咁樣仲何談想同佢親密呢?

引用:
原帖由 tommy414 於 2024-4-26 12:09 發表 查看引用來源
身為男人,認真答你兩句:
1)做愛同含,唔同女人當然唔同啦,技巧/呻吟聲/樣貌/身材彈性,甚至乎體溫帶出嚟嘅感受,同你講差唔多都只係tum你高興
2)另外男人有時候為咗避免麻煩,係會去同麻煩嘅女友/老婆親密,因為你表現出唔想搞佢會 ...
1) 做愛講唔埋啦, 但口交其實我係知道既 事關有人係咁同我講過, 吸煙同非吸煙女士幫同一個對象含既時候感覺上既差異
吸煙女既口腔相對黎講比較粗糙, 磨擦感覺比較明顯, 較快會有想射既感覺囉

2) 冇意見, 希望唔會出現並唔需要明白!

前往最後回覆