內插前烈線

收藏  |  訂閱
29  6.0k

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2024-4-23 14:47 發表 查看引用來源

羊羊係乸
叫羊羊介紹,佢應該識好多前列腺師傅👉🏽👌🏾😆

引用:
原帖由 scrotum_picker 於 2024-4-22 13:35 發表 查看引用來源
其實最佳按前列腺應該找男師傅, 請技師用陰莖射入肛門去按前列腺, 因 為陰莖在長度粗度和靈活性都比用手指好得多.當然未必每位師傅都肯去做,因為會令人混淆了基佬肛交.真正識做師傅會用龜頭位置去按前列腺,不是淨係出 ...
唔好意思, 唔係好明.
你意思係找個男師傅去吊男顧客? 咁同肛交又有什麼分別? 何況前列腺不是就在肛門口,

只用龜頭的位置掂唔掂到位呢?

回覆 12# 明眼 的帖子

完全不同肛交,師傅只係用龜頭按摩前列腺,只係少少前前按壓,並不同肛交前前後後抽送,對師傅冇乜刺激,一般10 分鐘內已經好足夠,同埋師傅一定不會射精,是正宗前列腺按摩。

嘩!真係信者失救🤪🤪

回覆 13# scrotum_picker 的帖子

你好犀利, 歪理當真理

回覆 13# scrotum_picker 的帖子

男祇係用賓周,“按摩”女性陰道,非性交,不可以告强姦!!哈哈!!

引用:
原帖由 scrotum_picker 於 2024-4-25 15:47 發表 查看引用來源
完全不同肛交,師傅只係用龜頭按摩前列腺,只係少少前前按壓,並不同肛交前前後後抽送,對師傅冇乜刺激,一般10 分鐘內已經好足夠,同埋師傅一定不會射精,是正宗前列腺按摩。 ...
這個真的聞所未聞.
你試過所以才咁講?

引用:
原帖由 scrotum_picker 於 2024-4-25 15:47 發表 查看引用來源
完全不同肛交,師傅只係用龜頭按摩前列腺,只係少少前前按壓,並不同肛交前前後後抽送,對師傅冇乜刺激,一般10 分鐘內已經好足夠,同埋師傅一定不會射精,是正宗前列腺按摩。 ...
睇來師兄可能有呢種絕技喎

引用:
原帖由 newbc 於 2024-4-23 23:22 發表 查看引用來源
叫羊羊介紹,佢應該識好多前列腺師傅👉🏽👌🏾😆
每個人的前列G點唔同.我欢樂谷入口兩吋零.中手指扣到.我就四吋多最啱.用觀音坐蓮自己就位.我就如圖直男(真正同性唔玩我依的乸)揸我個波同蓮頭.自己就位頂G點觀音坐蓮

觀音坐蓮 觀音坐蓮 鮮肉
觀音坐蓮

面對面

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2024-4-26 15:19 發表 查看引用來源
每個人的前列G點唔同.我欢樂谷入口兩吋零.中手指扣到.我就四吋多最啱.用觀音坐蓮自己就位.我就如圖直男(真正同性唔玩我依的乸)揸我個波同蓮頭.自己就位頂G點觀音坐蓮 https://zh141.com/forum.php?mod=image&aid=1746 ...
觀音坐蓮

前往最後回覆