上一頁下一頁
發新話題

雀士大堂打飛機

收藏  |  訂閱
55  7.5k

回覆 9# estateman 的帖子

咁我都唔清楚,只知中午佢係到

回覆 10# Kasko 的帖子

爵士大廈😊😊😊

引用:
原帖由 Kasko 於 2024-4-23 15:27 發表 查看引用來源

爵士 在那裡 ?
嘉賓路
即糸金光華打橫果條
行去約七分中
爵士大廈4樓

引用:
原帖由 ho501501 於 2024-4-23 07:41 發表 查看引用來源
爵士大堂打飛機✈️三百幾可以搞掂,日班有件大波妹仲可以一路揸大波一路打,不過要再簽多一舊,另外有件(yan) 相頭好掂又係可以一路揸波一路打,間中仲可以偷襲佢錫下嘴 ...
我鐘意夜班303,細細粒岩我😁

引用:
原帖由 ho501501 於 2024-4-23 07:41 發表 查看引用來源
爵士大堂打飛機✈️三百幾可以搞掂,日班有件大波妹仲可以一路揸大波一路打,不過要再簽多一舊,另外有件(yan) 相頭好掂又係可以一路揸波一路打,間中仲可以偷襲佢錫下嘴 ...
下?! 大堂?! 人來人往喎.

我自問真係唔夠膽. 咁搞法隨時起唔到出醜添.

引用:
原帖由 明眼 於 2024-4-26 13:21 發表 查看引用來源

你有冇去過?
去過就知點解可以,點會人來人往呢🤓🤓🤓

引用:
原帖由 明眼 於 2024-4-26 13:21 發表 查看引用來源

金碧都係大堂美容機聖地,雖然通常D師兄會揀第一行或者最尾一行死角位登機,但其實大堂好多地方都清清楚楚睇到機師控制飛機升降嘅動作,可以係話一目了然!🤣

引用:
原帖由 ho501501 於 2024-4-26 14:50 發表 查看引用來源

你有冇去過?
去過就知點解可以,點會人來人往呢🤓🤓🤓
未去, 想去.

引用:
原帖由 陳十二 於 2024-4-26 14:56 發表 查看引用來源

金碧都係大堂美容機聖地,雖然通常D師兄會揀第一行或者最尾一行死角位登機,但其實大堂好多地方都清清楚楚睇到機師控制飛機升降嘅動作,可以係話一目了然!🤣 ...
唔夠雷, 都係入房會好D.

回覆 15# 明眼 的帖子

芙仔先人來人往、D妓C經過仲陰陰笑
巧刺激

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆