上一頁下一頁
發新話題

你地鍾意女仔妹妹有毛嘅定系冇?

收藏  |  訂閱
50  6.6k

引用:
原帖由 pineapple006 於 2024-4-25 15:04 發表 查看引用來源
各人喜好不同,看你自己喜欢如何刺激
也是...正所謂各有千秋😅😅🤪🤪

引用:
原帖由 MAN818 於 2024-4-26 06:43 發表 查看引用來源
也是...正所謂各有千秋😅😅🤪🤪
認同師兄所說,青菜蘿蔔,各有各好。

引用:
原帖由 保持現在 於 2024-4-25 20:11 發表 查看引用來源

又唔一定個個都執
去到沙灘更衣室
總會見到啲妹豬或者靚女
一大片黑森林
HAHA......師妹當然比我見得多啦。
但我印象我見既通常都有修剪,亦有激光,其實兩樣都好正。

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-4-25 15:22 發表 查看引用來源
我記得師姐講過係白白滑滑🥰😂
没那么夸张啦。。。就跟其他没毛的部位一样而已啦
虽然我本身不是很介意,不过我还是希望自己下面是有毛毛的,看起来比较像个成年人吧,不懂男生们的想法是如何,所以走来这里看看

引用:
原帖由 小Koey 於 29-4-2024 07:55 發表 查看引用來源
没那么夸张啦。。。就跟其他没毛的部位一样而已啦
虽然我本身不是很介意,不过我还是希望自己下面是有毛毛的,看起来比较像个成年人吧,不懂男生们的想法是如何,所以走来这里看看 ...
係呀。。。有毛毛SEXY好多😍😂

引用:
原帖由 高速吸引 於 2024-4-24 21:20 發表 查看引用來源

個人覺得 一定係無毛光滑好睇d 由其係下面 可以清楚睇著自己抽插果陣既美境
我兩樣都like, 兩種西都玩過, 都好Q正!

有次糸同一條女初初拍拖嘅時候,伸手入校裙入面嘅底褲入面摸,發現佢無毛,直接就摸到洞口,當時真糸超興奮,我碌J好大反應,扯到直一直。果次糸第一次遇到無毛嘅女友。

之後做嘅時候,睇住自已碌J好清楚咁响個無毛嘅處女洞又出又入,真係勁興奮!

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2024-4-29 12:16 發表 查看引用來源

有次糸同一條女初初拍拖嘅時候,伸手入校裙入面嘅底褲入面摸,發現佢無毛,直接就摸到洞口,當時真糸超興奮,我碌J好大反應,扯到直一直。果次糸第一次遇到無毛嘅女友。

之後做嘅時候,睇 ...
最正系見到自己條嘢在洞口出出入入😍😍👍👍

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2024-4-29 12:16 發表 查看引用來源

之後做嘅時候,睇 ...
無毛,人地話好似”年青”的感覺多過視覺喎。

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2024-4-29 14:10 發表 查看引用來源
無毛,人地話好似”年青”的感覺多過視覺喎。
視覺都好正架! 我似拍緊AV咁。

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2024-4-30 17:39 發表 查看引用來源

視覺都好正架! 我似拍緊AV咁。
覺得,囡囡肯平日修剪吓毛毛嘅,有毛性感誘惑好多。。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆