瘋狂24小時

收藏  |  訂閱
31  8.3k

3個同時間招呼你 會唔會仲開心

引用:
原帖由 momostory 於 2024-4-25 14:38 發表 查看引用來源
3個同時間招呼你 會唔會仲開心
嘩都想既

引用:
原帖由 mui1892 於 2024-4-23 23:54 發表 查看引用來源
不得了真係好瘋狂
早幾日同我講book左房
琴日收工接我收工,之後一齊去酒店
又係海景房😍之後一齊沖涼
沖沖下要我慢慢含,沖完涼出去床邊度插我
休息完,又再做,不得了,估唔到我俾左佢奶我妹妹,好正呀,之後69,又硬了,今次推咗我 ...
你令我諗起後生果時試過4日唔同對手,第一日同個ex,第二日同澳門既eex,第三日同依家個老婆,第四日係當時既sp

引用:
原帖由 YLHK 於 2024-4-26 11:13 發表 查看引用來源

你令我諗起後生果時試過4日唔同對手,第一日同個ex,第二日同澳門既eex,第三日同依家個老婆,第四日係當時既sp
嘩,好勁喎

引用:
原帖由 mui1892 於 2024-4-23 23:54 發表 查看引用來源
不得了真係好瘋狂
早幾日同我講book左房
琴日收工接我收工,之後一齊去酒店
又係海景房😍之後一齊沖涼
沖沖下要我慢慢含,沖完涼出去床邊度插我
休息完,又再做,不得了,估唔到我俾左佢奶我妹妹,好正呀,之後69,又硬了,今次推咗我 ...
師妹,妳都好忙喎,HAHA...........

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-4-26 15:57 發表 查看引用來源

師妹,妳都好忙喎,HAHA...........
哈哈今日都兩個一個早上,一個夜晚

引用:
原帖由 mui1892 於 2024-4-26 23:02 發表 查看引用來源
後生我都試過1日3個,lunch一個,放另一個,晚夜再一個。宜家後悔未試過多p,真係後生就好快啲試吓。

引用:
原帖由 mui1892 於 2024-4-26 23:02 發表 查看引用來源
HAHA.....衰鬼,真係好忙囉。
妳咁講,我都記得好忙既早中晚,但我唔係純上床,我記得果次我係做體測,唔係體檢,即我要測心肺能力,果時應該係差不多最fit既我,我係每周最少跑10k,打拳打羽毛球,咁我記得體測果日既早上約左個女生扑左3Q,中午約左另一女生去玩負重,之後先體測,跑爆左自己個年齡數,即30尾既我跑出20~30既體力,夜晚再約人妻食飯。

引用:
原帖由 don_giovanni 於 2024-4-27 06:31 發表 查看引用來源

後生我都試過1日3個,lunch一個,放另一個,晚夜再一個。宜家後悔未試過多p,真係後生就好快啲試吓。
嘩咁又好勁喎!😫😫真係好想試

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-4-27 10:50 發表 查看引用來源

HAHA.....衰鬼,真係好忙囉。
妳咁講,我都記得好忙既早中晚,但我唔係純上床,我記得果次我係做體測,唔係體檢,即我要測心肺能力,果時應該係差不多最fit既我,我係每周最少跑10k,打拳打羽毛球,咁我記得體測果日既早上約左個女生扑 ...
嘩,玩負重,之後重有冇腳軟

前往最後回覆