上一頁下一頁
發新話題

中學雞點滴

收藏  |  訂閱
52  9.5k

中學雞點滴

尋晚本來就想出但 "唔得閒"
見到有版友講起中學年代既事, 勾起好多回憶囉
老實講中學雞比小學雞時代生活真係更有趣更多可以回味既野

問左問題先:
好多男性即使係讀男女校既人士唔少都有過暗戀女教師既經歷, 願聞其詳, 包括對方(miss) 咩野咁吸引?
我既理解係一百個愛上miss 既個案都未必有一個可以成功同到佢一齊, 呢樣野應該好多人都知
係咩野令你地儘管如此都選擇對身邊同齡相對 available 好多既女同學視而不見?
at the same time 又有冇人有成功個案可以分享? 成功可以包括最後發展成情侶或者食到對方都得
其他感情事/ 性事, 只要係發生o係你讀中學果幾年之間既, 都可以隨便亂up, 無任歡迎
適當既關鍵位, 為保自己同當事人私穩, 修飾一下省略一下, 本宮絕對理解

暫且告辭一下, 同時會挖一挖自己大腦, 挖到有之前未提到過既中學雞往事 (應該會有) 晏d 會再返黎分享

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-24 07:07 發表 查看引用來源

問左問題先:
好多男性即使係讀男女校既人士唔少都有過暗戀女教師既經歷,  ...
中學女miss 因為有女人味 又有一種權力 所以吸引過女同學

偷食同發展戀人就冇,不過有個比較少見嘅情況分享吓,個時讀緊中五,有個miss都算靚女,應該2-30歲左右結咗婚,佢成日著貼身短裙教書,成日露腿已經成日望佢,因為真係好少miss會咁,最估唔到佢應該係豪爽性格,著短裙仲要坐枱翹腳,大家應該知佢坐枱角度剛好係學生坐櫈既水平位置,翹腳個下成日走光,當時血氣方剛真係上堂都吾專心😆

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 24-4-2024 07:07 發表 查看引用來源

問左問題先:
好多男性即使係讀男女校既人士唔少都有過暗戀女教師既經歷,  ...
🪱🪱琴晚又大戰呀?🥰😂

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-4-24 07:56 發表 查看引用來源
偷食同發展戀人就冇,不過有個比較少見嘅情況分享吓,個時讀緊中五,有個miss都算靚女,應該2-30歲左右結咗婚,佢成日著貼身短裙教書,成日露腿已經成日望佢,因為真係好少miss會咁,最估唔到佢應該係豪爽性格,著短裙仲要坐枱翹腳,大家 ...
我果陣有個女教師又是咁上下姿勢,一腳企,一腳坐枱,足1年,我地男校,問過最前面第一個同學,通常矮細先坐咁前,問佢睇到咩野,佢話恤衫腳遮掩左,當年無絲襪,淨肉,貼身A裙,一坐就已經露半脾,再加擘腳。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-24 07:07 發表 查看引用來源

問左問題先:
我地男校,只有F6,F7有女生,女教師真是豬媽當刁嬋。

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-4-24 08:15 發表 查看引用來源
🪱🪱琴晚又大戰呀?🥰😂
消磨時間嘛 食完飯抖一抖, 搞一次全套將近兩個鐘, 之後好快沖個涼hea 一下就訓得
一個晚上咁就過去啦

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 24-4-2024 08:49 發表 查看引用來源

消磨時間嘛 食完飯抖一抖, 搞一次全套將近兩個鐘, 之後好快沖個涼hea 一下就訓得
一個晚上咁就過去啦
嘩。。。係咁易都攪咗兩粒鐘,勁💪🏾🥰😂

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-4-24 07:56 發表 查看引用來源
偷食同發展戀人就冇,不過有個比較少見嘅情況分享吓,個時讀緊中五,有個miss都算靚女,應該2-30歲左右結咗婚,佢成日著貼身短裙教書,成日露腿已經成日望佢,因為真係好少miss會咁,最估唔到佢應該係豪爽性格,著短裙仲要坐枱翹腳,大家 ...
校方高層冇屌佢咩? 高層唔屌有d 家長都會屌
話做得呢一行為人師表就要莊重, 我一直都好好奇做教師既私生活究竟係點囉
做乜野都要偷偷摸摸咁, 出入娛樂場所又唔得同男女朋友街頭親密少少又唔得想食支煙都唔得
咩野言教不如身教要做個好榜樣俾後輩下一代, 返到學校時一樣日日俾人激到嘔血
老師呢份工到底值唔值

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-24 09:04 發表 查看引用來源

校方高層冇屌佢咩? 高層唔屌有d 家長都會屌
話做得呢一行為人師表就要莊重, 我一直都好好奇做教師既私生活究竟係點囉
做乜野都要偷偷摸摸咁, 出入娛樂場所又唔得同男女朋友街頭親密少少又唔得想食支煙都唔得
...
校方應該冇理到,當時學生只係覺得好少見,而家諗返有乜出奇,老師都可以好淫想show下野,唔係著短裙做乜,仲有一個可能就係引下校長博上位😆

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆