上一頁下一頁
發新話題

中學雞點滴

收藏  |  訂閱
52  9.5k

除左一d 埋藏係自己心底, 覺得女miss 外表/氣質/身材/衣著等等既吸引 同埋搵機會𥄫人裙底睇人走光, 又或者打飛機時將miss 作為性幻想對象 <-- 肯定有吧
有冇人真係做過一d 對人展開追求既行為?

順帶講少少片段, detail 故事遲d 後補
就係從前亦見過聽過唔少男同學暗戀某個女miss 既傳聞, 經常被當作為大家嘲笑挖苦既對象囉
當然女同學中意阿sir 亦唔係話冇, 但相對黎講冇咁容易/ 經常被人拎黎講

曾幾何時有過d 咁既男仔, 外表唔錯對人未至於話文質彬彬但幾好幾有風度既,
當你作為一個女人, 唔太清楚佢同其他女同學之間既活動前提底下, 淨係收到佢果D 關心同保護
有一d 錯覺同幻想係完全可以理解囉!
殊不知後來先俾人傳出黎, 話佢中意既係一個比當時我地大六七年既miss
真係非常非常之咁唔開心囉! 心諗自己有乜野比唔上人, 又冇話過唔受媾, 重點係你同人會有咩可能有結果

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-4-24 09:00 發表 查看引用來源
嘩。。。係咁易都攪咗兩粒鐘,勁💪🏾🥰😂
又含又奶又69又籐條, 插完再啜再加後戲, 兩個鐘容乜易
淨係食腳趾都食左三四個字啦

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-24 09:04 發表 查看引用來源

校方高層冇屌佢咩? 高層唔屌有d 家長都會屌
話做得呢一行為人師表就要莊重, 我一直都好好奇做教師既私生活究竟係點囉
做乜野都要偷偷摸摸咁, 出入娛樂場所又唔得同男女朋友街頭親密少少又唔得想食支煙都唔得
...
以前老師得1個娛樂就是同同事打麻雀。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-24 09:42 發表 查看引用來源
除左一d 埋藏係自己心底, 覺得女miss 外表/氣質/身材/衣著等等既吸引 同埋搵機會𥄫人裙底睇人走光, 又或者打飛機時將miss 作為性幻想對象  
徵服一個成年女人的自豪感。話戀姐控係呃人。

當時有一個大學畢業無耐嘅女 miss 同我哋男同學都傾得/玩得埋,暑假一班人搞宿營諗住約埋個miss去,點知班pk女同學話如果miss去佢哋就唔L去,最慘嗰時已經開口同miss講佢仲話無問題,後尾焗住話搞唔成推9咗miss,仆佢個街嬲到我,最L衰班女同學又唔係天香國色,同miss去旅行有乜所謂
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-24 09:42 發表 查看引用來源
除左一d 埋藏係自己心底, 覺得女miss 外表/氣質/身材/衣著等等既吸引 同埋搵機會𥄫人裙底睇人走光, 又或者打飛機時將miss 作為性幻想對象  

引用:
原帖由 tommy414 於 2024-4-24 12:06 發表 查看引用來源
當時有一個大學畢業無耐嘅女 miss 同我哋男同學都傾得/玩得埋,暑假一班人搞宿營諗住約埋個miss去,點知班pk女同學話如果miss去佢哋就唔L去,最慘嗰時已經開口同miss講佢仲話無問題,後尾焗住話搞唔成推9咗miss,仆佢個街嬲到 ...
咁個miss係咪好正?

後生囉,瘦而無波,不過對比起其他資深老師,突然有一個年紀唔係大好多無乜代溝又玩得埋,就咁得罪咗女同學呱,你知女人幾9小氣架啦
引用:
原帖由 licklickson 於 2024-4-24 12:11 發表 查看引用來源
咁個miss係咪好正?

引用:
原帖由 tommy414 於 2024-4-24 12:06 發表 查看引用來源
當時有一個大學畢業無耐嘅女 miss 同我哋男同學都傾得/玩得埋,暑假一班人搞宿營諗住約埋個miss去,點知班pk女同學話如果miss去佢哋就唔L去,最慘嗰時已經開口同miss講佢仲話無問題,後尾焗住話搞唔成推9咗miss,仆佢個街嬲到 ...
如果同老師去 可能幾攻一, 後悔莫及,

引用:
原帖由 tommy414 於 2024-4-24 12:16 發表 查看引用來源
後生囉,瘦而無波,不過對比起其他資深老師,突然有一個年紀唔係大好多無乜代溝又玩得埋,就咁得罪咗女同學呱,你知女人幾9小氣架啦

有無人單拖約過佢?咩借口都得,最好梗係補習。

引用:
原帖由 tommy414 於 2024-4-24 12:16 發表 查看引用來源

咁都係嘅!真係可惜!之後仲有冇約過佢?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆