上一頁下一頁
發新話題

中學雞點滴

收藏  |  訂閱
52  9.5k

係香港, 絕大多數都係阿 sir 食女學生

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-24 07:07 發表 查看引用來源
尋晚本來就想出但 "唔得閒"
見到有版友講起中學年代既事, 勾起好多回憶囉
老實講中學雞比小學雞時代生活真係更有趣更多可以回味既野

問左問題先:
好多男性即使係讀男女校既人士唔少都有過暗戀女教師既經歷,  ...
中學真係有試過暗戀miss,主要原因除咗佢真係好靚之外,我仲會覺得佢好關心我地,好錫我地,但我對佢真係只有愛情,無其他非份之想

引用:
原帖由 skau1007 於 2024-4-25 17:12 發表 查看引用來源

中學真係有試過暗戀miss,主要原因除咗佢真係好靚之外,我仲會覺得佢好關心我地,好錫我地,但我對佢真係只有愛情,無其他非份之想
以前,我都以前愛情係唔滲入抽插,點知你扮正義唔做,女方可能想要呢?1個話有人約佢去外國旅行,我話下,要試鍾喎,佢話你儍啦,一定要試,結左婚先知唔得點算,另一個話,我有朋友呢。。見人第三次就同人做啦。。。

識嘢呀你,未成年想得到嘅,而家大個咗就可能性多咗🫢
引用:
原帖由 hqkwtang 於 2024-4-24 10:36 發表 查看引用來源
徵服一個成年女人的自豪感。話戀姐控係呃人。

引用:
原帖由 Virgin201 於 2024-4-26 17:30 發表 查看引用來源
識嘢呀你,未成年想得到嘅,而家大個咗就可能性多咗🫢
我後生果陣都幾乎有1單成事,如果當年成事,我可以話細過晒呢度的師兄食到成年女人,我搵你聽故事喎,你想PM定。。?

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2024-4-25 17:27 發表 查看引用來源
以前,我都以前愛情係唔滲入抽插,點知你扮正義唔做,女方可能想要呢?1個話有人約佢去外國旅行,我話下,要試鍾喎,佢話你儍啦,一定要試,結左婚先知唔得點算,另一個話,我有朋友呢。。見人第三次就同人做啦。。。 ...
不過以前真係唔會諗搞嘢,就算自己暗戀戀嘅女同學,我都無j過佢,嗰時覺得愛情係神聖而不可侵犯嘅事嚟😂

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2024-4-24 23:44 發表 查看引用來源
一句講晒,羡慕
師兄,其實又唔使羨慕,雖知大家讀書氛圍,要溝都係溝同學仔,老師係極之有距離感。
我反而醒起當年出左事入院,老友講我知佢係班房提起時,校花聽到有擔心到喊左,果時我不知幾開心,即我想講,我個焦點係放左係佢身上,因為朋友鐘意左而無行動既我,我係暗戀個校花,所以其實又唔會好理老師係點反應,直到老師因為呢件事上左黎我屋企探我,我先留意,咦,原來老師都好鬼索。(註: 佢唔係高瘦長髮果種,係逃學威龍2朱茵果隻type)。

引用:
原帖由 skau1007 於 2024-4-27 05:46 發表 查看引用來源

不過以前真係唔會諗搞嘢,就算自己暗戀戀嘅女同學,我都無j過佢,嗰時覺得愛情係神聖而不可侵犯嘅事嚟😂
係囉,以前果輩係純情的,唔係而家呢輩用小頭行動。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-4-27 10:41 發表 查看引用來源

師兄,其實又唔使羨慕,雖知大家讀書氛圍,要溝都係溝同學仔,老師係極之有距離感。
我反而醒起當年出左事入院,老友講我知佢係班房提起時,校花聽到有擔心到喊左,果時我不知幾開心,即我想講,我個焦點係放左係佢身上,因為朋友鐘意 ...
上到屋企,就唔係老師學生身份,如果識煲暖水煮蛙,日日上黎煮飯,補習,幫你沖涼都得。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-4-27 10:41 發表 查看引用來源

我反而醒起當年出左事入院,老友講我知佢係班房提起時,校花聽到有擔心到喊左,果時我不知幾開心,即我想講,我個焦點係放左係佢身上,因為朋友鐘意 ...
有無朱茵咁姣咁甜先?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆