上一頁下一頁
發新話題

中學雞點滴

收藏  |  訂閱
52  9.6k

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2024-4-27 10:59 發表 查看引用來源
上到屋企,就唔係老師學生身份,如果識煲暖水煮蛙,日日上黎煮飯,補習,幫你沖涼都得。
我印象中連入院再在家休息,真係大概前後抖左2星期左右,果時老師就會放學後上黎補下習,一齊食外賣,陪下大家。
唔使煮蛙,做正常情侶既野就係,我年齡未成年遮,身體成熟架喇嘛,大家明架啦~~

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-4-27 15:20 發表 查看引用來源

我印象中連入院再在家休息,真係大概前後抖左2星期左右,果時老師就會放學後上黎補下習,一齊食外賣,陪下大家。
唔使煮蛙,做正常情侶既野就係,我年齡未成年遮,身體成熟架喇嘛,大家明架啦~~ ...
我明,星期六日先係戲肉,成日流流長,究竟係正常動作定係激情動作?佢教你定你擴濶佢的生活空間?

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2024-4-25 17:27 發表 查看引用來源
以前,我都以前愛情係唔滲入抽插,點知你扮正義唔做,女方可能想要呢?1個話有人約佢去外國旅行,我話下,要試鍾喎,佢話你儍啦,一定要試,結左婚先知唔得點算,另一個話,我有朋友呢。。見人第三次就同人做啦。。。 ...
頭果兩句有d 體會
當年可以叫做話對某個阿sir 有d 意思咁啦, 年紀太細仲未識分, 用今日既知識術語黎講就係都唔知究竟係好感定係愛上佢
果陣係完全百分之一百冇諗過任何性愛畫面囉, 雖然已經大概知道咩叫做性行為
唯一清楚既, 係向來口不擇言乜都講得出口而且表演慾爆棚既本宮, 面對任何人都可以做自己,
唯獨是一旦見到果位阿sir, 心跳一下子加速到個人都近乎麻痺, 擘大口唔知講乜好 - 儘管一個人果陣成日幻想同人傾計
對白已經排練過無數次, 但一見到人果陣腦海又變得一片空白, 之但係又經常諗住各種各樣唔同既辦法想去接近佢

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-29 08:11 發表 查看引用來源

頭果兩句有d 體會
當年可以叫做話對某個阿sir 有d 意思咁啦, 年紀太細仲未識分, 用今日既知識術語黎講就係都唔知究竟係好感定係愛上佢
果陣係完全百分之一百冇諗過任何性愛畫面囉, 雖然已經大概知道咩叫做性行 ...
呢個畫面我試過,以前有個女神,係遙距課程見到,足100人但視線偏偏望到佢,好係佢先係彩色,其他人係黑白,詳情唔講啦,終於比人拒絕左,佢大我2年,但原來佢鐘意已婚,我係佢第三者,佢係人地第三者。又攪到我的三觀亂晒。

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2024-4-27 23:45 發表 查看引用來源
我明,星期六日先係戲肉,成日流流長,究竟係正常動作定係激情動作?佢教你定你擴濶佢的生活空間?
都無關星期六或日了,事關我一個人住多,所以當年Miss上來好多時都係二人世界,要咩動作都可以啦,使咩急。其實難得好多正常野屋企可以做添,學校又要保持距離,當年既心情激盪多過身體,因為我都唔想佢無左份工,係學校我係好識做,唔會亂黎。係屋企先會好sweet,呢樣係當年我仲係小鮮肉,要說服Miss放心同我一齊成熟行為既一種表現,我又好enjoy,因為我要俾佢知我比佢既ex更加好更會照顧佢。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-4-29 11:52 發表 查看引用來源

都無關星期六或日了,事關我一個人住多,所以當年Miss上來好多時都係二人世界,要咩動作都可以啦,使咩急。其實難得好多正常野屋企可以做添,學校又要保持距離,當年既心情激盪多過身體,因為我都唔想佢無左份工,係學校我係好識做 ...
咁你身有傷唔方便做動作,咁咪好多照顧動作都要等佢黎到佢做埋?不過教師閒日放工都好夜,星期六日咪可以過夜?

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2024-4-29 10:03 發表 查看引用來源
呢個畫面我試過,以前有個女神,係遙距課程見到,足100人但視線偏偏望到佢,好係佢先係彩色,其他人係黑白,詳情唔講啦,終於比人拒絕左,佢大我2年,但原來佢鐘意已婚,我係佢第三者,佢係人地第三者。又攪到我的三觀亂晒。 ...
想講亂既唔止係三觀囉

第三者既第三者, 成個圈究竟有幾多人

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-29 13:21 發表 查看引用來源

想講亂既唔止係三觀囉

仲有,我無估錯,佢應該係les入面的pure,即是以長髮斯文女性打扮的boy。真是長知識。

洗唔洗劃個 org chart 出嚟😎
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-29 13:21 發表 查看引用來源

想講亂既唔止係三觀囉

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2024-4-29 12:01 發表 查看引用來源
咁你身有傷唔方便做動作,咁咪好多照顧動作都要等佢黎到佢做埋?不過教師閒日放工都好夜,星期六日咪可以過夜?
係,其實當年踢波比賽係勁易傷,尤其我守籠添,最記得每次受傷,其實場邊都有女生驚叫,而我傷都會踢足全場,最多Miss返到屋企係會同我洗下傷口。頂,我知係呢度係唔係唔啱講呢D?HAHA.....

煮飯食又唔係成日煮,始終唔會下下得閒到好似電視劇咁放工/學,仲有精神煮,不如外賣食完大家sweet下。
我屋企人唔係香港既日子其實無定,但我會一早知,所以會係周日方便,定周末可以過夜,其實自由選擇。

但我想講既point,其實反而似某D連續劇咁,就係同老師既關係,係要絕口不提,即學生年代,你同女同學拍拖,係可以班房放下閃,假日出去睇戲,同朋友BBQ,行街係名正言順等等,最多都係怕父母知道而丙鑊甘,但同老師拍拖,麻煩程度就高好多了。(其實我enjoy)
而且為左令佢放心,我係學識左一樣野,就係唔好令佢以為我係小學雞會發脾氣衝動貪玩,相反我會好好照顧佢而學做暖男,始終我比佢細,其實我仲好多野未見識過,但我好清楚一個唔係年紀大但同比自己細既男人拍拖心情總係會有D唔放心。

HAHA,以上講既野係唔係好悶,但始終係事實,師生戀實在係禁忌,成件事只有我最最最老友知道,即係我既post度好耐之前有提起教我御女性技巧同心得既人。Miss會問我係邊度學返黎既野,我會心諗如果唔係有老友,真係識條毛.............

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆