中學雞點滴

收藏  |  訂閱
6  10.1k

當時有一個大學畢業無耐嘅女 miss 同我哋男同學都傾得/玩得埋,暑假一班人搞宿營諗住約埋個miss去,點知班pk女同學話如果miss去佢哋就唔L去,最慘嗰時已經開口同miss講佢仲話無問題,後尾焗住話搞唔成推9咗miss,仆佢個街嬲到我,最L衰班女同學又唔係天香國色,同miss去旅行有乜所謂
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-24 09:42 發表 查看引用來源
除左一d 埋藏係自己心底, 覺得女miss 外表/氣質/身材/衣著等等既吸引 同埋搵機會𥄫人裙底睇人走光, 又或者打飛機時將miss 作為性幻想對象  

後生囉,瘦而無波,不過對比起其他資深老師,突然有一個年紀唔係大好多無乜代溝又玩得埋,就咁得罪咗女同學呱,你知女人幾9小氣架啦
引用:
原帖由 licklickson 於 2024-4-24 12:11 發表 查看引用來源
咁個miss係咪好正?

咁又好似無聽聞有人單拖約miss喎,不過呢個miss都有阿sir溝佢
引用:
原帖由 hqkwtang 於 2024-4-24 12:21 發表 查看引用來源
有無人單拖約過佢?咩借口都得,最好梗係補習。

無啦,要再約miss咪即係要放晒班女同學飛機,之後大把謠言聽
引用:
原帖由 licklickson 於 2024-4-24 12:24 發表 查看引用來源
咁都係嘅!真係可惜!之後仲有冇約過佢?

一部分啦,同埋嗰時男多女少,啲女同多多少少有啲公主病,有時好心幫多少少忙就以為你溝9佢,唔想誤會退後番少少就話你玩9佢,本大爺最L憎呢啲嘢。男人頭都係女人,ice breaking 後都無乜分別
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-24 13:12 發表 查看引用來源

對你既遭遇只能夠話深表同情
所以有時候嘛, 真係情願埋d 男同學堆唔想同一班八婆玩得太埋
講人是非+勾心鬥角煩到你嘔

師兄你每單case都可以獨立出post咁喎
引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-4-24 14:30 發表 查看引用來源

蛇蛇開post,我都痴黎講下。
講起Miss,前後都有兩次,一次係發生係香港既中學,另一次係加拿大果時。
記得果時Miss係畢業無耐入黎教,而小弟就係普通中學生一名,講真,我地果時又好似無追唔追對方呢回 ...

洗唔洗劃個 org chart 出嚟😎
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-29 13:21 發表 查看引用來源

想講亂既唔止係三觀囉

第三者既第三者, 成個圈究竟有幾多人

前往最後回覆