中學雞點滴

收藏  |  訂閱
9  10.1k

中學雞點滴

尋晚本來就想出但 "唔得閒"
見到有版友講起中學年代既事, 勾起好多回憶囉
老實講中學雞比小學雞時代生活真係更有趣更多可以回味既野

問左問題先:
好多男性即使係讀男女校既人士唔少都有過暗戀女教師既經歷, 願聞其詳, 包括對方(miss) 咩野咁吸引?
我既理解係一百個愛上miss 既個案都未必有一個可以成功同到佢一齊, 呢樣野應該好多人都知
係咩野令你地儘管如此都選擇對身邊同齡相對 available 好多既女同學視而不見?
at the same time 又有冇人有成功個案可以分享? 成功可以包括最後發展成情侶或者食到對方都得
其他感情事/ 性事, 只要係發生o係你讀中學果幾年之間既, 都可以隨便亂up, 無任歡迎
適當既關鍵位, 為保自己同當事人私穩, 修飾一下省略一下, 本宮絕對理解

暫且告辭一下, 同時會挖一挖自己大腦, 挖到有之前未提到過既中學雞往事 (應該會有) 晏d 會再返黎分享

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-4-24 08:15 發表 查看引用來源
🪱🪱琴晚又大戰呀?🥰😂
消磨時間嘛 食完飯抖一抖, 搞一次全套將近兩個鐘, 之後好快沖個涼hea 一下就訓得
一個晚上咁就過去啦

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-4-24 07:56 發表 查看引用來源
偷食同發展戀人就冇,不過有個比較少見嘅情況分享吓,個時讀緊中五,有個miss都算靚女,應該2-30歲左右結咗婚,佢成日著貼身短裙教書,成日露腿已經成日望佢,因為真係好少miss會咁,最估唔到佢應該係豪爽性格,著短裙仲要坐枱翹腳,大家 ...
校方高層冇屌佢咩? 高層唔屌有d 家長都會屌
話做得呢一行為人師表就要莊重, 我一直都好好奇做教師既私生活究竟係點囉
做乜野都要偷偷摸摸咁, 出入娛樂場所又唔得同男女朋友街頭親密少少又唔得想食支煙都唔得
咩野言教不如身教要做個好榜樣俾後輩下一代, 返到學校時一樣日日俾人激到嘔血
老師呢份工到底值唔值

除左一d 埋藏係自己心底, 覺得女miss 外表/氣質/身材/衣著等等既吸引 同埋搵機會𥄫人裙底睇人走光, 又或者打飛機時將miss 作為性幻想對象 <-- 肯定有吧
有冇人真係做過一d 對人展開追求既行為?

順帶講少少片段, detail 故事遲d 後補
就係從前亦見過聽過唔少男同學暗戀某個女miss 既傳聞, 經常被當作為大家嘲笑挖苦既對象囉
當然女同學中意阿sir 亦唔係話冇, 但相對黎講冇咁容易/ 經常被人拎黎講

曾幾何時有過d 咁既男仔, 外表唔錯對人未至於話文質彬彬但幾好幾有風度既,
當你作為一個女人, 唔太清楚佢同其他女同學之間既活動前提底下, 淨係收到佢果D 關心同保護
有一d 錯覺同幻想係完全可以理解囉!
殊不知後來先俾人傳出黎, 話佢中意既係一個比當時我地大六七年既miss
真係非常非常之咁唔開心囉! 心諗自己有乜野比唔上人, 又冇話過唔受媾, 重點係你同人會有咩可能有結果

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-4-24 09:00 發表 查看引用來源
嘩。。。係咁易都攪咗兩粒鐘,勁💪🏾🥰😂
又含又奶又69又籐條, 插完再啜再加後戲, 兩個鐘容乜易
淨係食腳趾都食左三四個字啦

引用:
原帖由 tommy414 於 2024-4-24 12:59 發表 查看引用來源
無啦,要再約miss咪即係要放晒班女同學飛機,之後大把謠言聽

對你既遭遇只能夠話深表同情
所以有時候嘛, 真係情願埋d 男同學堆唔想同一班八婆玩得太埋
講人是非+勾心鬥角煩到你嘔

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2024-4-25 17:27 發表 查看引用來源
以前,我都以前愛情係唔滲入抽插,點知你扮正義唔做,女方可能想要呢?1個話有人約佢去外國旅行,我話下,要試鍾喎,佢話你儍啦,一定要試,結左婚先知唔得點算,另一個話,我有朋友呢。。見人第三次就同人做啦。。。 ...
頭果兩句有d 體會
當年可以叫做話對某個阿sir 有d 意思咁啦, 年紀太細仲未識分, 用今日既知識術語黎講就係都唔知究竟係好感定係愛上佢
果陣係完全百分之一百冇諗過任何性愛畫面囉, 雖然已經大概知道咩叫做性行為
唯一清楚既, 係向來口不擇言乜都講得出口而且表演慾爆棚既本宮, 面對任何人都可以做自己,
唯獨是一旦見到果位阿sir, 心跳一下子加速到個人都近乎麻痺, 擘大口唔知講乜好 - 儘管一個人果陣成日幻想同人傾計
對白已經排練過無數次, 但一見到人果陣腦海又變得一片空白, 之但係又經常諗住各種各樣唔同既辦法想去接近佢

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2024-4-29 10:03 發表 查看引用來源
呢個畫面我試過,以前有個女神,係遙距課程見到,足100人但視線偏偏望到佢,好係佢先係彩色,其他人係黑白,詳情唔講啦,終於比人拒絕左,佢大我2年,但原來佢鐘意已婚,我係佢第三者,佢係人地第三者。又攪到我的三觀亂晒。 ...
想講亂既唔止係三觀囉

第三者既第三者, 成個圈究竟有幾多人

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2024-4-29 14:13 發表 查看引用來源
仲有,我無估錯,佢應該係les入面的pure,即是以長髮斯文女性打扮的boy。真是長知識。
咁厲害?
les 女靚起上黎果d 真係嚇死人
唔係貶意, 係真係超靚超索囉, 身材皮膚樣樣都咁靚,
上兩份工遇上過一個淨係知道佢一路都冇男朋友但又好奇怪點解從來冇傳出過咩八卦野
有同佢合作過, 完全唔似係臭脾氣難服侍果種女人囉, 後來從其他人口中先知道原來係les
咁就解得通啦

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2024-4-30 16:03 發表 查看引用來源
萬能插有咩出奇,起碼2個人性別都可以拍拖,做愛,幾博愛。
奇又唔會話好奇既, 只係嚴格黎講男女通吃其實唔係萬能插囉我覺得
反而係d 見(男)人就可以俾佢插既女士, 兩個都係女人既話點插呀?

講開先講, 從前遇到過一d 外表真係非常非常吸引而又玩得好埋好埋既女性
係會有過呢方面既幻想既 皮膚超靚大波波大長腿性格又open 果d
但齋用口又好似有d 乏味, 用假九又冇質感冇溫度, 直覺上跟一個會噴精既男士總係有d 距離

前往最後回覆