上一頁下一頁
發新話題

秋郊遊記2

收藏  |  訂閱
750  41.3k

引用:
原帖由 karolas 於 2008-5-3 02:42 AM 發表

我先睡了~~妳都5好玩咁夜(拍一下頭)
我都訓嘞!!88

引用:
原帖由 manray 於 2008-5-3 02:42 發表

good question..........

佢有時晌屋企凈係著住見鬆身既睡袍,入面又唔戴bra, 佢一舉起手就俾我睇度晒入面

我知佢size/cup, 因為我睇個佢既bra既size/cup (晒杉時睇到)
wa................你大飽眼福lu'''@@
甘男人feel幾大至夠
同有冇偏好咩胸形ga???

好奇=]

引用:
原帖由 米奇小子 於 2008-5-3 02:41 AM 發表

係咯!!
咁快又轉咗相呀!!
macrossking講:施主,唔係有緣人,所以見唔到!
之後d人冇緣..所以佢地見唔到...我地有緣..所以我地見到.....

引用:
原帖由 karolas 於 2008-5-3 02:45 發表

just feeling^^

而家飲多d木瓜奶  做多d擴胸運動~^^
haaa''我ng使甘大ar...
都冇人用,,,,haha

want 著3好睇d 乍
32 C is my 目標

+ oillllllllllllllllllllllll

引用:
原帖由 Yin722 於 2008-5-3 02:47 AM 發表

32c......=.=?

放心喇....將來一定用得著~^^

引用:
原帖由 Yin722 於 2008-5-3 02:43 AM 發表

又結實又滑牙睇落
真健康

真羨慕=]=]
羨慕?咁妳可以學下做多d運動,就算唔fit d都起碼會健康d!

引用:
原帖由 Yin722 於 2008-5-3 02:45 AM 發表

wa................你大飽眼福lu'''@@
甘男人feel幾大至夠
同有冇偏好咩胸形ga???

好奇=]
唔係要幾大...而係要咩型狀先岩...
36e既..但係2條青瓜..同33c..但係一對菜肉包....
你會要like邊樣?

haha

估唔到咁夜仲咁多人傾bo

引用:
原帖由 Yin722 於 2008-5-3 02:47 AM 發表

唔好講冇人用呀...
轉頭會爆pm  ga~~~

引用:
原帖由 karolas 於 2008-5-3 02:48 發表

32c......=.=?

放心喇....將來一定用得著~^^
系牙

為左一個吾知幾時出現ge男人努力緊

but l always feel  that
if l hv better sex skill...
my lover will more love me ...it is right??=3='

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆