上一頁下一頁
發新話題

秋郊遊記2

收藏  |  訂閱
750  41.3k

引用:
原帖由 Yin722 於 2008-5-3 03:04 AM 發表

夜訓ma....唉
我時差/________\
你係外國返黎~!?
:smile_14:

引用:
原帖由 macrossking 於 2008-5-3 03:01 發表

煩緊乜野呀?爆暗瘡:smile_30:
一粒粒
又會面黃

成曰夜 ma ma 一個人入 sex post''
我林緊我係米有問題

其實我睇泥做乜
都冇用XD

引用:
原帖由 Yin722 於 2008-5-3 03:02 AM 發表

but l feel it is important too,,right?
怕佢嫌我
冇錯係重要,而且好有幫助添,但唔係首位。
如果佢因為呢個原因嫌棄妳,都唔會愛得妳耐啦!而家要sp家lover先?

引用:
原帖由 macrossking 於 2008-5-3 03:07 發表

冇錯係重要,而且好有幫助添,但唔係首位。
如果佢因為呢個原因嫌棄妳,都唔會愛得妳耐啦!而家要sp家lover先?
甘男人see女人
點至為差的  sex skill ar??

系咪咩都ng肯

引用:
原帖由 hotandsexyangel 於 2008-5-3 03:03 AM 發表

真係有咁大嘅女仔架 :smile_13:
佢幾高下, 又係個肥妹黎既............我睇佢既Bra, 先知佢有咁大

引用:
原帖由 manray 於 2008-5-3 03:11 AM 發表

佢幾高下, 又係個肥妹黎既............我睇佢既Bra, 先知佢有咁大

咁都唔出奇 :smile_13:

我仲以為普普通通嘅女仔

都有38c :smile_27:

引用:
原帖由 Yin722 於 2008-5-3 03:11 AM 發表

甘男人see女人

系咪咩都ng肯
我反而想問妳點解咁緊張/擔心自己sex skill唔好?

引用:
原帖由 manray 於 2008-5-3 03:02 發表
唔係呀...............我以前條女對38C巨乳真係好淋........個陣佢得22歲
38C
算肥吧!?

l feel  平均2寸一個cup
eg:34c,36d....

引用:
原帖由 Yin722 於 2008-5-3 03:11 AM 發表

甘男人see女人

系咪咩都ng肯
我而家條女都好多野唔肯啦, 我求左佢幾年先肯幫我含, 口爆就一定唔制........

我咪一樣無所為

引用:
原帖由 manray 於 2008-5-3 03:14 AM 發表

我而家條女都好多野唔肯啦, 我求左佢幾年先肯幫我含, 口爆就一定唔制........

我咪一樣無所為
耐左睇你係唔係咁講 :smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆