43 12345
上一頁下一頁
發新話題

5月4日 cp 酒吧+SN 尋找岩咀形既你 ..

收藏  |  訂閱
42  2.4k

5月4日 cp 酒吧+SN 尋找岩咀形既你 ..

係CP咁多年..真係越玩越貴..而家真係同香港差唔多消費
玩k ..好老實講..我真係覺得貴...飲得多既團費唔洗4-5舊
落唔到樓.如果再計埋女女酒店房錢真係好甘.所以轉左玩酒吧
一樣咁好玩..有部長溝....飲完去SN沖個涼..舒舒服服訓返覺...
今次搞團真係想多幾個人一齊玩..自識左絛女之後...差唔多長住CP
個個禮拜返來都係同個FD兩丁友...次次去一枝芝華士都飲唔撚晒:smile_39:
覺得間埸OK  想約多幾個志同道合既朋友一齊飲下酒....

時間:5月4日  (禮拜日)

地點:CP 某某酒吧(多香港人   坐得都舒服)  最緊要有HIT HOP歌聽下
       唔係一味得D莞式D歌..真係頂唔蒲....仲有靚靚部長陪飲

cp某某大酒店sn  

洗費: 250人仔  全程飲芝華士 (我有枝半存酒)

人數: 4-5人  多人唔好玩  4-5個岩岩好

行程: 禮拜日下午6點上水火車站集合
        跟一齊坐火車上.....上到去先食飯...
       食完飯都應該9點幾左右..跟住就慢慢入埸...
       飲到3點  (間埸收3點半) 飲到貓貓地跟住肚餓既去食消夜
       睇大圍 ....跟住去SN .....   ZzzzZ (第日放假既可以一齊食飯 薦波  回港)

有興趣可pm我...最多5個人  ......收到pm聯絡電話會幫訂sn

Ps:請pm香港/大陸 /聯絡方法電話比我.  

拎返個1先 :smile_40:

sorry .....

我唔得, 下次 ching

引用:
原帖由 【東莞仔】 於 2008-5-3 03:19 AM 發表
sorry .....

我唔得, 下次 ching
唔洗sor下話 :smile_42:

咁証明我地唔岩咀形 :smile_30:

星期日??多囡囡??

你有冇去開邊間???

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-5-3 03:23 AM 發表
星期日??多囡囡??
你講間埸??
如果講間埸..可以話比你知..係無搵食囡囡
有都係人地帶入去既....
有部長....好似水都咁..幫佢訂房  訂檯可以溝下佢囉

定係講SN ?

SN既話星期日較便D囉....過夜房比禮拜6便好多
女女都係有很多的

引用:
原帖由 【東莞仔】 於 2008-5-3 03:24 AM 發表
你有冇去開邊間???
周圍去....
間間都去下咁囉....

我好小去sn

中意去ktv多

引用:
原帖由 Y希 於 2008-5-3 03:27 發表

你講間埸??
如果講間埸..可以話比你知..係無搵食囡囡
有都係人地帶入去既....
有部長....好似水都咁..幫佢訂房  訂檯可以溝下佢囉

定係講SN ?

SN既話星期日較便D囉....過夜房比禮拜6便好多
女女都 ...
CP 我都知...不過落開中元街..
Sunday 通常响 STARBUCKS (星滙)..

43 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆