上一頁下一頁
發新話題

5月4日 cp 酒吧+SN 尋找岩咀形既你 ..

收藏  |  訂閱
42  2.4k

引用:
原帖由 earth008 於 2008-5-3 04:40 PM 發表
九點飲三點?等運到?飲完累死,三點sauna 都無勿野食!:smile_27:
邊飲到6個鍾.....  :smile_42:
間埸收3點半   去到只要你飲得..我一定陪你飲到3點

引用:
原帖由 Y希 於 2008-5-3 07:01 PM 發表

邊飲到6個鍾.....  :smile_42:
間埸收3點半   去到只要你飲得..我一定陪你飲到3點
最慘我無精神同仔飲!嘻嘻!攬著條女就話,飲到零晨三點都得!

引用:
原帖由 earth008 於 2008-5-3 08:24 PM 發表

最慘我無精神同仔飲!嘻嘻!攬著條女就話,飲到零晨三點都得!
梗係就唔會4-5絛仔互隊啦...
入邊有d部長  都幾正架..:smile_40:

引用:
原帖由 hokai 於 2008-5-3 03:42 PM 發表
應該係聯邦過間酒吧餐聽,我都係長駐cp,但玩k玩到都唔想去,飲下酒就返去睡,但你玩咁夜,又唔掂喎.
得閒可以一齊飲杯  交流下當地文化

如果搞得成都係睇大圍飲到幾點囉.....
早d貓早d走...玩得盡興既可以玩耐d咁囉....無乜所謂

[fly]...推帖Post Pushing#Tks For Your Sharing#路過當支持#...[/fly]
[fly]...又係時候賣廣告 黃金時段每6秒6毫...[/fly]

推野先:smile_43:

你係好型仔個個,我好掛住你呀

我去過 煩兒菜 最後一晚個個

回覆 34# 的帖子

我岩岩睇住你個 籤名 泥 打飛gi,好正

射左

引用:
原帖由 Y希 於 2008-5-3 03:04 AM 發表
係CP咁多年..真係越玩越貴..而家真係同香港差唔多消費
玩k ..好老實講..我真係覺得貴...飲得多既團費唔洗4-5舊
落唔到樓.如果再計埋女女酒店房錢真係好甘.所以轉左玩酒吧
一樣咁好玩..有部長溝....飲完去SN沖個涼 ...
點樣同香港一樣消費呢:smile_41: :smile_41:
係香港中國城坐一夜有咁平就好啦:smile_13: :smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆