上一頁下一頁
發新話題

[十八桑拿] 經典浴花-木子 (有圖)

收藏  |  訂閱
88  417.6k

引用:
原帖由 iverson_1981 於 2006-1-10 04:11 PM 發表
又话有图,什么也看不到
可能你個PC出左問題, 確實有圖的, 真要極美!

引用:
原帖由 nestse 於 2006-1-13 10:14 AM 發表
見到 peorth64兄 既"心太軟(十八後記)"
真係只能用同人唔同命黎形容

我前日試左件俄妹
要另加三百
但無毒龍無腳趾
無冰火更加無口爆顏射
吹奏仲要帶袋
做完我仲同佢按摩左二十分鐘(當然一路傾 ...
你咁出位既咁都ok?:smile_09:

引用:
原帖由 tongkai88 於 2006-1-14 05:26 PM 發表
好靚!好靚!好靚!
幾多錢?
有什麼服務,掂唔掂?
$1398/服務睇report!

引用:
原帖由 whywants 於 2006-1-19 11:40 PM 發表
點解.. 我上次o個個同你呢個,無論姿色同粉紅蓮都差咁遠既?!?! :')
你個係幾多號?

引用:
原帖由 van10van 於 2006-1-19 05:59 PM 發表
巴打好羡慕你啊!!!我都想试下啊!!!
甘你口爆完再DO多锅使悟使加M啊????
唔駛架....如果我有貨, 爆左一野都可以呀:smile_04:

引用:
原帖由 shenmue1028 於 2006-1-26 04:08 PM 發表
咁好服務都咁好樣!
yes, really good luck!

引用:
原帖由 aeqqc 於 2006-2-2 02:58 AM 發表
very good !!!!!!!
thank you post
thanks!

引用:
原帖由 永久牌 於 2006-2-10 09:11 AM 發表
自拍/////???????????????
當然啦, 絕不花假!

引用:
原帖由 angle2 於 2006-2-16 08:54 PM 發表
你張帖到今日都仲有人讚就證明係好帖啦!!!!
呢個木子我喺書仔上面見過,就已經深深咁愛上
佢啦,唔知而家去18仲有冇機會見佢一面呢?
我都想同佢.....................
點都好啦,多謝你嘅post
師兄, 我可以答你佢已經走左喇, 比人包左了, 不過我有佢電話......可以打下友誼波

引用:
原帖由 henryhung 於 2006-2-22 04:29 AM 發表
Very Very Good Job
It's Not  Easy To Ask MM To Take Such Photo
My Experence only 20% MM agree (include mainland)
for my experence which not only 20%

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆