上一頁下一頁
發新話題

sam組-5月31日(六)face酒吧團(有相)已改地方+已約了6位女仔同3位香港女仔

收藏  |  訂閱
126  7.3k

sam組-5月31日(六)face酒吧團(有相)已改地方+已約了6位女仔同3位香港女仔

上次richy團大家都玩得好開心!大家都有女女一起玩,而且仲要12個女女對6 c兄,好在我轉到張大sofa,唔係真係要坐地下了!而且仲要人人$400,唔洗再夾都可以玩到4點幾!超抵....當然緊係有特別事出現先得啦....大家睇report就知:
http://www5.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=6275202&extra=&page=1
溝女團團長:Sam
時間:5月31日星期6晚上22:30開始
地點:face酒吧:smile_40: (春風路)
幾錢:男仔$300人仔,女仔free(已改face,因為book唔到richy大sofa,但就玩得平d)
人數:5-8人(我已約了6位大陸女仔+3位香港女仔,男仔人數上限係8位,因為怕冇位坐呀!!而且請盡力準時去到,因為怕女女悶早走)

報名方法~打電話比我或P M 留低電話:smile_40:
放飛機者:smile_22: 將受到xyz....同black list:smile_44:

*截止時間~5月31日21:00

團友須知~1)此團謝絕黄賭毒
              2)請小心保管財物

3)自行介女
              4)唔飲得者,切勿激動
              5)二五仔,殺無赦
              6)人到請自行付款

我之前開party既相會後加上去,等咁多位c兄看看,大把靚女等住我地溝,如果你地溝唔到,我幫你地手,哈哈!

07年12月1日yellow酒吧party

07年9月15日amari酒吧的生日party+其他唔記得左日子既party相

[
img]http://farm3.static.flickr.com/2192/2186580787_7bf1dce932.jpg?v=0[/img]

霸位

回覆 1# 的帖子

Support:smile_38:

Morning Push:smile_15:

hihi 推推~~

又有團:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 chachachacha 於 2008-5-16 12:02 PM 發表
又有團:smile_30: :smile_30:
咁你來唔來先????

引用:
原帖由 CokeDuo 於 2008-5-16 11:56 AM 發表
hihi 推推~~
推左就要來啦
哈哈

路過

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆