上一頁下一頁
發新話題

同事姐弟戀/父女情 (我和我的女助手)+(番外篇)+(自白篇) Update 04 June 2008-14:04

收藏  |  訂閱
755  139.2k

同事姐弟戀/父女情 (我和我的女助手)+(番外篇)+(自白篇) Update 04 June 2008-14:04

前言 - 為左令一個朋友返黎容易搵到我地,所以我才用"同事姐弟戀"黎開POST,敬請各界見諒 !

我和我的女助手( 真人真事,近幾日發生 )  

UPDATE-
P.8#113/P.9#128/P.10#150/P.12#168/P.15#222/P.20#288/P.22#324/P.25#364/P.26#380/P.30#448/P.35#514/P.36#535/P.42#617/P.45#673/P.48#708
(番外篇 - 3P/MFF-P.12#172) / (番外篇 - One Night Stand-P.15#219) /
(自白篇 - P.27#391)

我呢個女助手,其實都幫我做野有幾年時間。

表現平平,但係外表不錯,25歲,約57吋高,35-25-36 (近兩日先知)
以下係近幾日發生既事
-

由於女助手做錯左野,令到公司有損失,

老板指示,如有需要我可以炒左佢,由我決定
!
但最後由於我衰心軟,無做到
......

之後發生既事
......

當晚
...... (05/05/08)
話說當晚9點幾10點,係公司
!

阿女ASSISTANT問我: 事對佢禁好,唔炒佢
?
我咪話: 唔好誤會,我只係唔想殺生姐
!
跟住佢話: 你算點呀 ! (然後好大力禁,咬左我隻手一啖,跟住兩眼水汪汪禁撇左
)
我當時既感覺 : 我依家點算呀 ? 真係XYZ啦呢鑊
!

第二晚......(06/05/08
)

第二晚搭車果時...... ( 去廣州
)

問我 : 你隻手仲痛唔痛
?
我話 : 痛就唔係好痛,但係你做乜咬我呀? (扮傻
)
: 人地唔開心嗎
!
我話 : ! 大佬 ! 唔開心就咬我呀 ! 我依家唔開心,我要咬番你,仲要咬心口
...... !
: ...... !
XYZ 我當唐靜晒,跟住我咪求其 UP D 野打發時間囉
......

點知佢無端端又講 : 你上次入廠做手術,我好驚呀,驚到晚晚訓唔到,驚你會死......。你早排心情唔好,又唔知點樣可以幫你,見到你感,我個心好痛呀
......!
聽到佢感講,我梗係 O 晒嘴啦,我諗左陣咪同佢講
......

: 禁你即係想同我一齊呀
?
:
!
我話 : 你究竟知唔知我係乜野人黎架
?
: 我唔理
......
我話 : 等我話比你知 ~ 我日頭係一個衰人,太陽落左山我就係個賤人,日頭我用個腦黎諗野,夜晚我淨係識用下面黎搞野......。全尖沙咀都知到,如果我係香港就會晚晚落 CLUB,我一定唔會係百分百好男友,我一定會令到你好傷心......。同我一齊,你自己諗清楚
!

跟住大家都無出聲,到左廣州見客做野
......

直到兩點幾返酒店
......

問我: 可唔可以住你間房
......
我話: 你諗清楚架那 ? 真係要同我一齊
?
: 我想試下
......
我話: 你諗清楚就得啦
......

跟住
......
梗係......上到房就同佢黎個車輪,
然後係浴室大家互相撫摸,口交......FEEL到好濕,做左一次......跟住係床上再黎一次......之後好溫馨感相擁而睡......直到天明。

由於我係香港有會要開,所以我先回香港。

第三晚......(07/05/08)

去火車站接了她......然後再去西貢食飯
......
沿住海邊行左一陣,然後去左九龍塘異X風開房
......
但由於大家都太累了(工作+大戰)......,所以大家係浸浴時都睡著了......到晚上三點幾,電話響起,有 URGENT CASE 要跟......,於是我地又即刻趕返公司......
工作直接早上八點幾,我地先至情不自禁的,法式濕吻,互摷一輪 ...... 但係無做到......因為其他同事都開始返工了......

第四日/......(08/05/08
)

心情滿不是味兒,因為晚上約左客,不能陪佢
......
午飯時候,原本想同佢好好地食餐晏,但去到餐廳門外,竟然滿座......最後為有買三明治返公司,邊食邊做啦......
下晝,佢突然MSN問我 : 做乜眼定定望住佢
?
我回答 : 扯旗,好硬
!
回應我
: KISS KISS !
四點幾五點,CALL RECONFIRM 飯局,但個客話屋企有事要改期
!
嬉嬉 ! 開心晒
......
即刻MSN約佢去拍拖同埋......爆房
!
終於放工啦,前後腳離開OFFICE,食飯,行街
......
*** 我依家先知,原來女仔D BRA 都幾貴下
...... ***
跟住同佢去左聖記爆房
......
沖完涼,一路同佢車,一路撫摸佢妹妹...... ! 勁濕,水塘呀 !
我問:你好想要咩......,佢無答我,但係用行動証明......手扼我細佬,直插佢妹妹......轉左三/四個姿勢之後,我就出左......過左一陣,佢話仲想要......跟住佢自動波幫我口交......我都唔執輸同佢玩69......跟住佢自己坐上黎 UN ...... 係佢黎左兩/三次之後......我都出左完事.....跟住大家好溫馨感相擁而睡......訓到五點幾,細佬又再扯旗......唔理LU今次到我搞佢LU......搞到佢醒晒,又濕晒......唔止,好似係潮吹
......
跟住插入......搞足成粒鐘先散場......HIGH
!

第五朝 (今天) ......(09/05/08
)

搞完之後,大家都無再訓......只係相擁係到傾計......佢講左好多野,好多憧憬,對自己,對我,對將來
......
我開始覺得有D問題,可能相差太遠......我係大佢13年既...... !

我今晚無同佢一齊,我話比佢聽我今晚有約,仲會落CLUB......

Update 13 May 2008

星期五晚,我真係落左CLUB,但無出街
...... !
星期六,同佢講左我既WORRY,話想分手
!
出奇地冷靜,無出聲
......
星期一,我返到OFFICE,發現佢坐左係到
...... !
話佢知道: 我呢個工作狂,假期都會返工
!
跟住佢講 : 其實佢一早估到我會感講,不過估唔到禁快姐
......
跟住佢又講 : 唔知幾時開始,每次到左假期,佢既節目就係等我CALL 問佢工事or丙佢
......!
好明白我WORRY D ......! 其實呢幾年都有其他男仔追過佢,但係總係好似唔掂
......!
: 呢幾日佢過得好開心,好似發緊夢......,其實佢無諗要改變我黎就佢......只係想係我要搵人陪既時候,第一個搵佢就得架啦
......
我諗一陣,話 : 38歲,肥中坑黎喎,得咩
?
無出聲 : 點一點頭
......
我都無出聲 : (心諗) 可能係個天派佢落黎收我
......
我後尾再講 : 對住我發夢就唔緊要,做野果陣唔好發夢就得喇......唔係既話女朋友都照丙架 ! (即刻開心番晒
......)
後來,我又同佢去行街,拍拖 訓覺
......
~~~ 又再一次衰心軟......

Update 14 May 2008

琴晚GF唔係香港,11點幾無聊,咪上網講下野囉,點知班友又唔岩嘴型,於是咪落左去赫德道D酒吧,諗住飲杯野就返屋企囉,飲左一陣有條女坐左埋黎,問我一齊飲得唔得(其實係D北方佳麗搵生意),我見悶悶地咪是但囉,過程中佢當然係不斷請我食波餅啦,到左點幾鐘,我話眼訓要走啦,阿北方小姐即刻話好呀,你去開邊度架?
跟住我咪:你想去邊吖?
阿北方小姐:不如近近地搵個地方訓囉 ! (呢句平時係我講架喎?)
於是咪同佢去左維記開房囉 !
入到房,唔知點解去到細佬無乜狀態 !是但一Q,完場 ! 肉金1500 !

Update 15 May 2008

琴晚原本諗住去GF果度玩煮飯仔,點知公司果班C9臨放工,夾左佢去SHOPPING,食飯同唱K
我為有放人啦 ! ( 後尾SEND左個SMS比佢:叫佢蒲完CALL我,同埋千祁唔好露出馬腳
)
*** 因為我曾經講過 : 係我地果行仲係新人,比人知道佢同佢上司拍拖,是是非非,或多或少,都會對佢既前途有D影響
! ***
8點幾,收工同老板落左BAR飲野吹水......吹吹下,飲飲下......開始有D醉意......老板開始又想去咸濕.
.....
10點幾,電話到......話成晚比班C9攻得好慘,依家岩岩散水,問我仲想唔想上佢度......我話:是但啦,好呀
!
跟住我咪同老板講:走先,有下場......你自己去啦 ! (老板到依家都未返,肯定比DKO左啦
! )
上到GF屋企,見到佢都醉醉地
......
我地咪坐底係梳發,傾下計......當然係攬住啦
!
: 原來班C9的佢出去,係想問佢,1.點解佢老細(即係我)無炒佢 ? 2.問佢點解呢幾成日傻笑,就算比佢老細(即係我)丙都笑
?
: 既答案係~~~ ! (
! )
係感傾下,傾下,傾下......訓晒 ! 好舒服,好溫馨
......!
12點幾,有個唔生性既客,CALL我要我URGENT幫佢CHECK D野,為有係GF屋企開電腦CHECK啦,搞到兩點幾先搞掂 ! 搞完之後,兩個人都醒晒,連細佬同妹妹都醒埋.
.....!
GF:話有D肚餓,問我餓唔餓?
我話 : 未食主菜
!
: 主菜
?
我話 : 海鮮餐,象拔蚌 鮑魚,陪 西米露
!
佢跟住 : 淫笑......然後開始食我條象拔蚌......大戰開始
!
今朝訓醒,我用左佢新買果部EOS影左幾張沙龍...... ! 好正
!

Update 16 May 2008

琴晚,今晚 聽晚 都要見客,陪唔到佢 ! ~~~~~~

呢段故仔我有跟開!第一個支持先!:smile_40:

CHING我幫你留定位更新用……

多謝龍爺 !
引用:
原帖由 龍寶寶 於 2008-5-16 09:43 發表
呢段故仔我有跟開!第一個支持先!:smile_40:

CHING我幫你留定位更新用……

恭喜恭喜......:smile_38: :smile_38: :smile_38:
好開心見到你地繼續呢個主題!
希望各街坊落力支持,將佢發揚光大............
我都要出門口啦,約左bf 係火車站等我,佢都向公司請左假陪我上東莞,跟住下星期我地就去泰國玩...........
好開心臨出門口見到呢個post.............!有時間我一定會上黎支持,順便都會將我係國內既情況同溝仔既風流事等跟你地分享一下既..............
下次見啦!see u.......:smile_15: :smile_15: :smile_15:

好上司~~~~:smile_38:

引用:
原帖由 st999631 於 2008-5-16 09:53 發表
多謝龍爺 !
我都會支持你!!

SEE YOU ! 88 啦 ! :smile_38:

阿花,我好愛你呀 ! :smile_38:
引用:
原帖由 jickfa 於 2008-5-16 09:55 發表
恭喜恭喜......:smile_38: :smile_38: :smile_38:
我都要出門口啦,約左bf 係火車站等我,佢都向公司請左假陪我上東莞,跟住下星期 ...

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-5-16 09:55 發表
我都要出門口啦,約左bf 係火車站等我,佢都向公司請左假陪我上東莞,跟住下星期 ...
一心一意等妳呀!:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆