成街野豬

收藏  |  訂閱
13  4.2k

成街野豬

:smile_39: :smile_39: 禽晚on 99,一時無聊,走去旺角,睇下街女有無好野,嘩然點知成街野豬,唉!想當年.....:smile_39: :smile_39:

好果班做晒酒店高鐘啦

今蔗比老2 帶走晒啦

唔好去啦!依家搵條o靚仔o向街拉客,上到去先睇女,比哂d豬扒你揀焗你要,
你唔要都要屈你俾返一百蚊睇女費先比落樓!:smile_39:
以前三街成班麻甩佬睇女既光景已經不復再……:smile_42:

:smile_39: 唉 ~ 總之真係"不堪回首"啦 , n 年前同個 fd 泊架車響上海街見o岩即上既日子.....

鬼叫有左朗豪坊咩!!

:smile_41: 朗豪坊好似冇乜關係咁喎...三街同佢都重有一段距離 , 影響唔到個度掛 , 反而重多左好多妹妹仔 & OL 睇添啦:smile_30:

你估仲係十幾年前咩,當年淨係熟食檔都坐二三十條女
成街d女又著得少,質數又好,馬檻自己又收埋一兩件私伙好野留比熟客

引用:
原帖由 nylonlover215 於 2008-5-17 06:44 PM 發表
你估仲係十幾年前咩,當年淨係熟食檔都坐二三十條女
成街d女又著得少,質數又好,馬檻自己又收埋一兩件私伙好野留比熟客
Yes........good old day..............

回覆 7# 的帖子

冇乜關係就呃人既......一有朗豪坊就成日掃黃,掃到條街幾乾淨.......黃業始終係麻甩佬天堂,政府既眼中釘

前往最後回覆