上一頁下一頁
發新話題

紅勇士講左幾句 - 被BAN原因在最後一頁(置頂3日)

收藏  |  訂閱
193  13.6k

看了这么多贴我还是不知道到底发生了什么事,只知道有人被人踢走了..唉...
小生愚昧,不好意思!!!

引用:
原帖由 KeRry亂 於 2005-10-5 10:16 PM 發表

冰封三尺非一日之寒,好多嘢唔洗講到咁明.本人就覺得BAN得好,咁就證明國有國法家有家規唔理你系呢度有幾大威望同人氣都好,犯版規版主都會一視同仁照BAN支持版主!!!
請問佢哋犯咗咩版規呢???冰封三尺非一日之寒又關犯版規咩事呢??
如果你唔知件事請你唔好代版主或網主講野!!
你這樣講會誤導其他會員,而為威望大同人氣好就會比人ben
說話請三思~~~:smile_08::smile_08::smile_08:

引用:
原帖由 andyhi55 於 2005-10-5 10:47 PM 發表

請問佢哋犯咗咩版規呢???冰封三尺非一日之寒又關犯版規咩事呢??
如果你唔知件事請你唔好代版主或網主講野!!
你這樣講會誤導其他會員,而為威望大同人氣好就會比人ben
說 ...
你講既野幾有point

但都唔洗咁勞氣既    大家都係討論姐

唔知冰封三尺會唔會出黎講番句野呢?

i agree with you.
Ban is ok But give us the reason lor.

只想說「國有國法,家有家規」,有謂「捉賊要拿贓,捉姦要在床」,你要拘捕一個人、要罰一個人、要Ban一個人,在法治社會,是須依法而行的。

如果不依法而隨「個人喜好」而Ban一個人,那是白色恐怖。

這只是小弟的一點想法

引用:
原帖由 Standingsex 於 2005-10-5 11:01 PM 發表
唔好問點解喇 .......... 識答就一早答咗
難道無人識答??
咁ban都要有一個人架??

版主可唔可以幫下手問下點解呀?

引用:
原帖由 Standingsex 於 2005-10-5 11:01 PM 發表
唔好問點解喇 .......... 識答就一早答咗
你講野咁似我ge~~

引用:
原帖由 lc959919 於 2005-10-5 10:35 PM 發表
我算唔算老會員呢?? 但我都不知發生了什麼事!!  hahahahahaha
i also don't knwo what happen woo....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆