上一頁下一頁
發新話題

紅勇士講左幾句 - 被BAN原因在最後一頁(置頂3日)

收藏  |  訂閱
193  13.6k

引用:
原帖由 H296 於 2005-10-5 11:48 PM 發表

你收皮啦.......狗一隻......
你先收你皮

引用:
原帖由 KeRry亂 於 2005-10-5 11:43 PM 發表

我無誤導其他人,我只是發表自己0既睇法姐.正如你都可以隨便發表意見一樣
一個負責任既人  講過既野係要負責任既
你既然無証無據
剛才又怎可以斷言呢?

中肯地講   難道版主做任何事都絕對正確?
而被ban的人就一定係錯??

好像到目前還未有人能道出他們所犯何事!

所以你既斷言  我亦絕不應同!!

引用:
原帖由 KeRry亂 於 2005-10-5 11:54 PM 發表

請睇清楚本文標題(請講出大家對強哥單野的敢受)我就講左感受啦.你發表D0野就好似 離題啦 
他都無離題

只係對你既感受有唔明姐

引用:
原帖由 巴閉哥 於 2005-10-5 11:57 PM 發表

一個負責任既人  講過既野係要負責任既
你既然無証無據
剛才又怎可以斷言呢?

中肯地講   難道版主做任何事都絕對正確?
而被ban的人就一定係錯??

好像到目前還未有人能道出他們所犯何事!

所以你 ...
正如你0吾認同我,我又0吾認同你一樣.大家都有自己0既意見同見解.大家立場0吾同.就此而止,以免傷和氣

引用:
原帖由 kensonic 於 2005-10-6 12:02 AM 發表

唔夠人講就閃左去呀~~~
:smile_03::smile_03::smile_03:
0吾想同你呢D人糾纏...最睇0吾起果D0吾敢現真身來搞事0既人.你知我講咩0架!!!

引用:
原帖由 KeRry亂 於 2005-10-5 11:54 PM 發表

請睇清楚本文標題(請講出大家對強哥單野的敢受)我就講左感受啦.你發表D0野就好似 離題啦 
係叫你講感受呀,唔係問你完因呀!!
我係話你冇資格話佢哋犯咗版規!!
你明唔明呀!!!

引用:
原帖由 kensonic 於 2005-10-6 12:02 AM 發表

唔夠人講就閃左去呀~~~
:smile_03::smile_03::smile_03:
討論區當然有自由架啦

無謂挖苦人地

順勢問埋~~那麼弗弗兄、藍天使兄又所犯何事呢?

據我知他們亦被人Ban囉~~

有人見過他們二位在這裡貼自己的照片嗎?他們二人有在此吹噓自己?攪個人崇拜嗎?

白色恐怖!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆