上一頁下一頁
發新話題

紅勇士講左幾句 - 被BAN原因在最後一頁(置頂3日)

收藏  |  訂閱
193  13.6k

引用:
原帖由 andyhi55 於 2005-10-6 12:05 AM 發表

係叫你講感受呀,唔係問你完因呀!!
我係話你冇資格話佢哋犯咗版規!!
你明唔明呀!!!
難道資格系你定的?你系邊個呀

引用:
原帖由 andyhi55 於 2005-10-6 12:08 AM 發表

你要人認同都要有道理至得架,你估你係皇帝咩!!!:smile_08::smile_08:
我無叫你認同我喔,我0吾稀罕

引用:
原帖由 KeRry亂 於 2005-10-6 12:00 AM 發表

正如你0吾認同我,我又0吾認同你一樣.大家都有自己0既意見同見解.大家立場0吾同.就此而止,以免傷和氣
你要人認同都要有道理至得架,你估你係皇帝咩!!!:smile_08::smile_08:

引用:
原帖由 H296 於 2005-10-5 11:13 PM 發表

唔駛講又係個果自認係呢個網話能晒事既"爛袋王"傑作啦
正縮頭龜....有膽就出來.......
最無膽咪你囉,10月5日開一個新account,冇吉屎用自己個account講野呀?????

我而家就用我個account "蒲俠"講依番說話,咁先係嫁麻,明唔明???明就乖喇

p.s 我以上對白只針對用分身既人,同些話題無關!!!!!!
[/s
ize]

引用:
原帖由 蒼海飛絮 於 2005-10-6 12:06 AM 發表
順勢問埋~~那麼弗弗兄、藍天使兄又所犯何事呢?

據我知他們亦被人Ban囉~~

有人見過他們二位在這裡貼自己的照片嗎?他們二人有在此吹噓自己?攪個人崇拜嗎?

白色恐怖!
哩個兄弟夠心水清  講中埋個poin!!

弗弗兄的確係我眼中係無攪過事  亦係好肯幫人

唔信大家可以睇下發問區佢答左幾多野  

真係唔係好明點解會被ban

引用:
原帖由 KeRry亂 於 2005-10-6 12:06 AM 發表

難道資格系你定的?你系邊個呀
你系邊個呀都識問,米啫係你同我都冇資格
咁你應該知道自己錯咩啦!!

引用:
原帖由 skyworld7 於 2005-10-6 12:10 AM 發表

最無膽咪你囉,10月5日開一個新account,冇吉屎用自己個account講野呀?????

我而家就用我個account "蒲俠"講依番說話,咁先係嫁麻,明唔明???明就乖喇

p.s 我以上對白只針對用分身既人,同 ...
光明正大

引用:
原帖由 skyworld7 於 2005-10-6 12:10 AM 發表

p.s 我以上對白只針對用分身既人,同 ...
咁浦俠師兄   你又對弗弗被ban一事有何睇法呢?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆