上一頁下一頁
發新話題

838最後一團,今個星期四,絕不加場,萬物錯過>5月22號接受報名~

收藏  |  訂閱
50  1.7k

838最後一團,今個星期四,絕不加場,萬物錯過>5月22號接受報名~

搞團落八仔都差唔多二年了,八仔開左甘耐,都係時候轉型CLUB場,

係呢段日子裏面學到唔少野,亦都見到好多野,有好多美好的回憶,

亦都有傷心的,好笑,落去玩左甘耐又真係幾悶,關門之後,又唔知點

解好想佢快D開返,因為無其他場可以代替到佢,好似一個大家庭甘,

有種凝聚的力量令大家聚埋一齊,好喇,原本LS五天,依家改為最後一

天,今個星期四,絕不加場,過後重新裝修,期待二個幾月後再見!:smile_40:

今次開番個最後一團,其他細節就唔例於此了~

團費:250人仔!港仔300!

PM我留低香港or大陸電話,歡迎8仔FANS留言

會唔會推遲到星期六先執呢a___a".....:smile_41:

引用:
原帖由 四孝二號 於 2008-5-20 02:36 AM 發表
會唔會推遲到星期六先執呢a___a".....:smile_41:
我都覺得有可能,因為八仔星期五六最多人:smile_30:

收到阿頭同校長訓話~~信埋呢次喇

大家聚埋一齊,好:smile_40: :smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 ~BELLY~ 於 2008-5-20 02:42 AM 發表

BELLY
你未打幾多錢一位呀???

引用:
原帖由 ~BELLY~ 於 2008-5-20 02:42 AM 發表

-.-但一多人就無咩feel玩...
個舞池....迫到.....
如無意外應該星期6last..:smile_34:

引用:
原帖由 bagasam1 於 2008-5-20 02:46 AM 發表

BELLY
你未打幾多錢一位呀???
太耐無搞團喇,唔記得左TIM:smile_30:

引用:
原帖由 四孝二號 於 2008-5-20 02:48 AM 發表

-.-但一多人就無咩feel玩...
個舞池....迫到.....
如無意外應該星期6last..:smile_34:
如無意外,可能唔會捉人:smile_30:

引用:
原帖由 ~BELLY~ 於 2008-5-20 02:55 AM 發表

如無意外,可能唔會捉人:smile_30:
但願如此:smile_34: 好似cyber last day咁就............:smile_43:

啤梨仔~
好耐冇見啦~
你一開post一定撐你啊~

p.s.xx愉快啊~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆