上一頁下一頁
發新話題

838最後一團,今個星期四,絕不加場,萬物錯過>5月22號接受報名~

收藏  |  訂閱
50  1.7k

引用:
原帖由 黑加侖子 於 2008-5-20 02:58 AM 發表
啤梨仔~
好耐冇見啦~
你一開post一定撐你啊~

p.s.xx愉快啊~
加侖好耐無見喇
家陣你好老呀:smile_30: 多謝你的祝福

引用:
原帖由 四孝二號 於 2008-5-20 02:58 AM 發表

但願如此:smile_34: 好似cyber last day咁就............:smile_43:
我從來都唔擔心呢個問題~:smile_34:

擔心緊果日爆到連行去邊都身貼身:smile_30:

引用:
原帖由 bbkwokbb 於 2008-5-20 02:46 AM 發表
大家聚埋一齊,好:smile_40: :smile_40: :smile_40:
裝修果段時間,大家又要四圍蒲了:smile_42:

引用:
原帖由 ~BELLY~ 於 2008-5-20 03:01 發表

加侖好耐無見喇
家陣你好老呀:smile_30: 多謝你的祝福
哈哈~老啦~:smile_30:
唔記得係咪冇玩成年~:smile_13:
返工放工返工放工……
真係人都癲啊…:smile_27:
而家想快d做埋d野訓…:smile_27:

引用:
原帖由 黑加侖子 於 2008-5-20 03:09 AM 發表

哈哈~老啦~:smile_30:
唔記得係咪冇玩成年~:smile_13:
返工放工返工放工……
真係人都癲啊…:smile_27:
而家想快d做埋d野訓…:smile_27:
揾多D呀手足.精神呀:smile_38:

引用:
原帖由 ~BELLY~ 於 2008-5-20 03:15 發表

铜多D呀手足.精神呀:smile_38:
大家咁話~
係呢~
♂or♀?

我可能去~都好耐冇見你啦~
走前應該出黎見見~

[fly]...推帖Post Pushing#Tks For Your Sharing#路過當支持#...[/fly]
[fly]...又係時候賣廣告 黃金時段每6秒6毫...[/fly]

支持阿belly架帖先, 8仔係.. 過去式啦咁.~:smile_39:

838disco系時候講拜拜838系ok好玩不个又系个几危險地方

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆