上一頁下一頁
發新話題

小淫娃3p完結篇,pg 27, 47, 56

收藏  |  訂閱
1.3k  346.4k

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-5-21 11:48 AM 發表

咁奇怪...
但係我自己係睇到三張個喎...:smile_41: :smile_41:
而家無埋:smile_14:

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-5-21 11:48 AM 發表

咁奇怪...
但係我自己係睇到三張個喎...:smile_41: :smile_41:
唔係喎!!
我都睇到3張相喎!!

兩張 ! :smile_38:
引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-5-21 11:51 發表
我岩岩再重新放過一次三張相,依家睇到幾多張?

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-5-21 11:51 AM 發表
我岩岩再重新放過一次三張相,依家睇到幾多張?
just 2

引用:
原帖由 manray 於 2008-5-21 11:47 發表
Office妹妹..............可唔可以講下你BF既為人...............佢好似有D"那個"
佢?佢對我好好既,只不過係鍾意玩呢樣野囉
係正常層面黎講,佢唔止「有D那過」添
直頭係好過份喇:smile_30:
不過我ok就得喇

咁即係有人睇到兩張,又有人睇到三張...
我唔知點解喎...:smile_27:

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-5-21 11:46 AM 發表

好似前日咁我著短褲, 上身著左個bra, 跟住外面就係超薄身既外套仔, 冇著t-shirt
我bf唔知, 以為入面仲有衫, 就當住好多人, 一手拉低zipper, 見入面得個bra就夾硬幫我拉返上
呵!!
妳bf咁益街坊,咁妳咪瘀爆!!

我都見到兩張..:smile_27:
妹妹你真係好正..我有你1半都好喇:smile_13:
下文呢??係咪真係玩3p呢:smile_41:

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-5-21 11:54 AM 發表
咁即係有人睇到兩張,又有人睇到三張...
我唔知點解喎...:smile_27:
好明顯係3張啦~~~~:smile_30:

回覆 96# 的帖子

而家都仲係兩張相..不過唔緊要,而家呢兩張都好正.好漲

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆