上一頁下一頁
發新話題

小淫娃3p完結篇,pg 27, 47, 56

收藏  |  訂閱
1.3k  346.3k

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-5-21 11:46 發表

好似前日咁我著短褲, 上身著左個bra, 跟住外面就係超薄身既外套仔, 冇著t-shirt
我bf唔知, 以為入面仲有衫, 就當住好多人, 一手拉低zipper, 見入面得個bra就夾硬幫我拉返上
呢個情景應該幾搞笑喎~
你bf係咪即刻好緊張?

係呀 ! 得兩張咋 ! :smile_38:
引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-5-21 11:45 發表

兩張相?我擺左三張做簽名相個喎...
你睇到得兩張?

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-5-21 11:45 AM 發表

兩張相?我擺左三張做簽名相個喎...
你睇到得兩張?
我都睇到兩張咋woo

Office妹妹..............可唔可以講下你BF既為人...............佢好似有D"那個"

引用:
原帖由 justinc 於 2008-5-21 11:46 發表

我都係到兩張咋喎:smile_14:
咁奇怪...
但係我自己係睇到三張個喎...:smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-5-21 11:47 AM 發表

呢個情景應該幾搞笑喎~
你bf係咪即刻好緊張?
係呀, 咪搣住我話"你想死呀?! 著成咁, 快d去買緊3著"咁囉

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-5-21 11:46 AM 發表

好似前日咁我著短褲, 上身著左個bra, 跟住外面就係超薄身既外套仔, 冇著t-shirt
我bf唔知, 以為入面仲有衫, 就當住好多人, 一手拉低zipper, 見入面得個bra就夾硬幫我拉返上
hahaha~咁你個fd嘛令到你比人睇到個bra bra:smile_30:

回覆 85# 的帖子

我都只係看到二張相....
唔知第三張係點架呢

我岩岩再重新放過一次三張相,依家睇到幾多張?

引用:
原帖由 justinc 於 2008-5-21 11:49 AM 發表

hahaha~咁你個fd嘛令到你比人睇到個bra bra:smile_30:
係男朋友woo, 一路上又咁搞人下面, 上親escalator都伸手入短褲

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆