上一頁下一頁
發新話題

情是那麼笨.之 Part 一, ※ (-左相)★

收藏  |  訂閱
432  31.0k

it is so long, i finished the first part, and will read the rest later on, thanks very much !!

長篇大論內容豐富,不如分開貼,巴打閱讀唔使好辛苦

引用:
原帖由 old-cat2000 於 2005-10-7 08:10 PM 發表
長篇大論內容豐富,不如分開貼,巴打閱讀唔使好辛苦
我都有諗架,不過覺得,完整d都係#1 寫. 
-->長篇大論,我都分開d顏色黎highlight架啦我edit時自己對住一大咋,〔size〕, 〔color〕,〔front=4,6〕 etc, 我重睇到頭雲呀..

同埋個report +左相啦..  

好想睇埋下一 part. Thanks

引用:
原帖由 thomas-sep 於 2005-10-7 07:10 PM 發表
係度,好耐都冇寫個報告啦, 之前我出過 part 1 到 part 6 架.. 都有一個月冇出啦.. 而以下呢個報告係會 情感上--> 最後變左友情的 , 呢個post 係會分開三part 架(見 ...
我堅持睇完左啦,好長呀,辛苦晒!
好有興趣知道係喜劇收場定悲劇收場羅~

引用:
原帖由 ohnavi 於 2005-10-7 08:29 PM 發表

我堅持睇完左啦,好長呀,辛苦晒!
好有興趣知道係喜劇收場定悲劇收場羅~
我都花左都幾多時間寫架,hehe..+ 埋相架(update左).

個結局係點,咁有待part 2, part3 出黎啦(如會出的話).,

我結論係好似個主題咁:情是那麼笨..

d相server有d問題,睇唔到,我換過另一server先,pls wait..
-->已ok啦,d相,應該睇到..

D相系邊度影架?好似屋企甘既?

引用:
原帖由 ohnavi 於 2005-10-7 09:06 PM 發表
D相系邊度影架?好似屋企甘既?
唔好問點解呀,MONDAY見到話你知啦..
-->唔,你覺得個MM如何的..:smile_02::smile_02:

你比到我靈感
下次到在下寫野時用註解

very good !!!   psuh !!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆