上一頁下一頁
發新話題

情是那麼笨.之 Part 一, ※ (-左相)★

收藏  |  訂閱
432  31.0k

引用:
原帖由 king997 於 2005-10-8 12:06 AM 發表
點解你做埋D野咁似我既,哈哈
搵到個志同道合既Bro,我同d有Feel既囡囡攪野個陣又係好似Bro你咁諗野架
出來玩都係為左Happy,大家開心咪幾好,
我又系好中意同D囡囡講[我說:“你笑的樣子好看,比你不笑樣子好看 ...
係.呵呵呵..咩MM落樓梯,我試過好多次,她們的反應係幾攪笑的,”自己又加埋把聲..哎也..哎也”,好過印架..
-->唔,可能出黎ML得多,之後.想同女女傾多D計.,可能咁樣撞中D FOC的,無野架,個過程,大家你我開心..我覺得就OK啦..
-->女女笑起上黎,係會比唔笑靚架,你睇 POST 相,微笑就知道啦..

你有乜FREE架經驗,分享下呀..想知呀..

期待你既第二 , 三集 . 睇得出係好俾心機寫的作品 !!!

引用:
原帖由 alan3107 於 2005-10-8 12:28 AM 發表
期待你既第二 , 三集 . 睇得出係好俾心機寫的作品 !!!
個GIRL FACE 如何的.. 

終於睇完,眼都花埋,
好有心機既report,
所以我都堅持要睇完佢
brother期待你既第2,3集!!

引用:
原帖由 stantse 於 2005-10-7 11:49 PM 發表
我看完了~~~
嗯.....拍拖feel....真係好正
繼續期待你的下集
不過想俾少少意見....
個report如果分段方面整理一下
會容易d睇~~
thank you^^
多謝你架意見,睇黎..要係..分段方面整理一下的..
--我出 #1 時, REPLY 留位係 #2, #3, #5, AND 慢慢咁 分段番D 之後POST先方
話時話,你覺得 MM 的FACE 如何..??

引用:
原帖由 WALLK 於 2005-10-8 12:36 AM 發表
終於睇完,眼都花埋,
好有心機既report,
所以我都堅持要睇完佢
brother期待你既第2,3集!!
唔,我真係個PARAGRAPH 度要 好好架manage 一下的, even我係highlight 左color 黎的..

引用:
原帖由 stantse 於 2005-10-8 12:46 AM 發表

囡囡個樣好樸素
幾清純呀~~
係呀,呢d都係撞彩的.我一見佢時,唔覺佢係出黎做架..
係淡妝下燈光照射下真係唔覺的.. 

所以話,你唔好收山住拉.可玩時亦去玩的,由其係一班人架時事討論(like monday的..)

引用:
原帖由 jackyfai 於 2005-10-8 12:52 AM 發表
好想睇埋下一 part. Thanks
part 2.. 真係休息至寫啦..tba..
part 1 都寫到+edit到..手軟的.:smile_09::smile_09:
-->但你地架支持..係寫report 架動力的..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆