上一頁下一頁
發新話題

!!! + 只剩內文,相delete..留意 #1 post, 雙十沙灣k場+飯局

收藏  |  訂閱
366  30.9k

引用:
原帖由 thomas-sep 於 2005-10-12 08:04 PM 發表

ok 咁啦.. so far so good..
--> 不過人生架第一次架join 團.. 女女靚唔靚係次要. :smile_06::smile_06:. 呢次 k 場+飯局 係認識到一班幾好傾架朋友.. 特別感 ...
係一個好好既經歷!

引用:
原帖由 stantse 於 2005-10-12 08:05 PM 發表

我多謝你就真~
幫我找左筆風流賬~
唔駛客氣啦.. st.. 不過有二點
1)下次約左時就早d啦.. 我點半去左架啦.. 一路係咁等.. 由吉得重點三去到, 以為被放飛機.. 準時的.. 咁大家可以一黎到集合, 即出發..

2) 你下次請飲茶啦.. hehe..

引用:
原帖由 thomas-sep 於 2005-10-12 08:13 PM 發表

唔駛客氣啦.. st.. 不過有二點
1)下次約左時就早d啦.. 我點半去左架啦.. 一路係咁等.. 由吉得重點三去到, 以為被放飛機.. 準時的.. 咁大家可以一黎到集合, 即出發..

2) 你 ...
我都遲左D,我又請飲茶啦,
甘多茶飲,飲鬼死你地呀~

这么好的贴,帮你推一推啦....
MM还可以啦...不过看大家好象玩得很开心的样子!!!

引用:
原帖由 ohnavi 於 2005-10-12 08:15 PM 發表

我都遲左D,我又請飲茶啦,
甘多茶飲,飲鬼死你地呀~
hehe.. +埋你啦.. 記賬呀..

引用:
原帖由 thomas-sep 於 2005-10-12 08:26 PM 發表

hehe.. +埋你啦.. 記賬呀..
多謝你俾我請你飲茶喎~!

good report ...........support !

引用:
原帖由 bigchun 於 2005-10-12 08:28 PM 發表
good report ...........support !
個report.. 都未寫好的.. 聽日寫埋佢,好鬼累的..

個日都幾好運 , 甘早到都有 d 好野食 ( 囡囡 ) , 通常 d 女都係五點左右至開工 !

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆