上一頁下一頁
發新話題

!!! + 只剩內文,相delete..留意 #1 post, 雙十沙灣k場+飯局

收藏  |  訂閱
366  30.9k

引用:
原帖由 skyworld7 於 2005-10-12 09:31 PM 發表
咁既價錢,d女質數算係好好!!!!
係囉,點解d囡囡唔會去收貴d既地方既..?

讚...推推推

引用:
原帖由 yukata 於 2005-10-12 09:23 PM 發表
好啊!!

我地呢班好好呀!

仲以為影呢d相同呢d場面會好淫亂架

我地呢次真係對囡囡好好呀,個個都好斯文同好尊重囡囡

簡直係點到即止咁

好舒服
更係啦,我地玩得斯文架.. hehe.. 你pm 你架e-mail俾我啦.. 我send 相俾你呀.

引用:
原帖由 yukata 於 2005-10-12 09:40 PM 發表

係囉,點解d囡囡唔會去收貴d既地方既..?
個 d 女剛剛出來做 , 冇錢又唔識野 , 佢地過多幾個月 , 醒目高質個批就會去其他地方搵食架啦 !

引用:
原帖由 stantse 於 2005-10-12 09:46 PM 發表

嗯~
你個囡囡都幾玩得
但係佢既眼神
真係好蒼桑....
似乎有一段好不堪回首既過去.....
都唔關我事架 ! 我又唔係社工 !

星期二我又上沙灣 , 食左 YU3494 MARK 個件女女 ( 藍色衣服個位 ) !

不過八卦左好多野 !

Thank you so much for your report and photos.

引用:
原帖由 stantse 於 2005-10-12 09:59 PM 發表

哦....
我知...
後來加入o個位.,....
不過我聽講yu入去同佢大戰2個小時
最後囡囡滿臉淚痕咁走番出來......
阿yu!!!!!!我要嚴懲你!!!!!
發生乜事??

阿yu做過乜??攪到佢淚流滿面??

唔好咁攪好喎...囡囡好慘架...:')

收少少錢,唔好攪到佢日後有陰影....

大戰兩小時...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆