上一頁下一頁
發新話題

!!! + 只剩內文,相delete..留意 #1 post, 雙十沙灣k場+飯局

收藏  |  訂閱
366  30.9k

引用:
原帖由 Ray KK 於 2005-10-12 09:51 PM 發表

都唔關我事架 ! 我又唔係社工 !

星期二我又上沙灣 , 食左 YU3494 MARK 個件女女 ( 藍色衣服個位 ) !

不過八卦左好多野 !
係.. 有乜八到呀..  :L
--> 阿余果件..好唔好service 架.. 好奇一問.. ??

多謝精彩的報告,樓主玩得咁高興下次可否受埋我地玩

引用:
原帖由 Ray KK 於 2005-10-12 09:51 PM 發表

都唔關我事架 ! 我又唔係社工 !

星期二我又上沙灣 , 食左 YU3494 MARK 個件女女 ( 藍色衣服個位 ) !

不過八卦左好多野 !
我都知老師對果條女女有興趣架!
你既眼神出賣左你呀,果件好野呀!

引用:
原帖由 yukata 於 2005-10-12 10:29 PM 發表

發生乜事??

阿yu做過乜??攪到佢淚流滿面??

唔好咁攪好喎...囡囡好慘架...:')

收少少錢,唔好攪到佢日後有陰影....

大戰兩小時...
咁鬼耐.. 俾我.. 到 45分鐘到.. 一個鐘.... 我己 收工.著衫去了..
:smile_02::smile_02:

好正呀!沙灣好似幾好玩啊!

引用:
原帖由 ohnavi 於 2005-10-12 10:41 PM 發表

我都知老師對果條女女有興趣架!
你既眼神出賣左你呀,果件好野呀!
艾分.. 咁你都留意到.. 觀察力果然係觀人於小處呀..

引用:
原帖由 thomas-sep 於 2005-10-12 10:46 PM 發表

艾分.. 咁你都留意到.. 觀察力果然係觀人於小處呀..
感覺到架麻~大家男人

引用:
原帖由 thomas-sep 於 2005-10-12 10:42 PM 發表

咁鬼耐.. 俾我.. 到 45分鐘到.. 一個鐘.... 我己 收工.著衫去了..
:smile_02::smile_02:
45分鐘?我到左羅湖啦已經~

GOOD REPOST thank

你地走左之後 師父仔  上左黎同我陪我玩左陣骰盅
我識左佢幾年 都係入過黎房 陪我地玩過3次骰盅
每次 5鋪內就走人 頂多飲2杯酒 就走人
所以佢今次都算唔話得 突登帶多條女入黎陪我玩^^

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆