上一頁下一頁
發新話題

彩虹QQ Version 2.3 ~ 好鬼鼠咁詳細測試(已解決自動升級之問題)

收藏  |  訂閱
110  18.6k

thx

2個version我都download左!我本身係用繁體QQ2006beta2既!

發覺用2.3既上線、上線後顯示唔到已上線既好友名單、經常網絡連接失敗、連接伺服器超時!但同一時間用2.2上線就正常無問題!奇怪!

"發送表情立即顯IP,點擊自動發送”呢個功能我就按來按去都唔可以立即顯IP!又係唔知點解!

thanks for sharing

我都係用2.3時成日disconnect:smile_42:

點解我dl左2.3
執行佢話有不明程式
2.2就話程式損壞

:smile_13: 我用開狂人QQ

ching ,我刚才試过用彩虹QQ登入 , 之後試过同人聊天 , 但都出現唔到對方的 I P 位址
我是用繁體QQ2006beta2

引用:
原帖由 crespo 於 2008-6-20 02:32 PM 發表
2個version我都download左!我本身係用繁體QQ2006beta2既!

發覺用2.3既上線、上線後顯示唔到已上線既好友名單、經常網絡連接失敗、連接伺服器超時!但同一時間用2.2上線就正常無問題!奇怪!

"發送表情立即顯 ...
樓主...我同依位C兄遇到一模一樣既問題

引用:
原帖由 唔好煩~ 於 2008-6-20 11:29 AM 發表
我一樣係開唔倒設定嗰條bar=.=””用2008qq
師兄你用繁體定簡體QQ?

引用:
原帖由 crespo 於 2008-6-20 02:32 PM 發表

"發送表情立即顯 ...
回覆有以上問題嘅師兄,我諗如果繁體QQ用version2.3應該有少少bug,暫時嚟講都係用番2.2先好d!:smile_42:

引用:
原帖由 mak06 於 2008-6-20 05:36 PM 發表
ching ,我刚才試过用彩虹QQ登入 , 之後試过同人聊天 , 但都出現唔到對方的 I P 位址
我是用繁體QQ2006beta2
你要手動用老鼠移去某個好友度先至可以顯示的!
看圖

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆